mac Merhaba arkadaşlar geçen gün post gördüm normal Doğum yaptım 62 dikişim var 2 saat diktiler 25 dikişim var 1,5 saat diktiler falan die kafam karıstı moralim bozuldu nasıl olur yada devlettemi böle özelde normal Doğum yapan böle anormal geçen lütfen yazabilirmi gercekten kafam karıstı doktor ıkınma dedi ozaman ıkındım siz ıkınmayın diolar peki özelde böle bse yasanırmı 🤤🤤🤤🤤
Hanif mac normal de daha çok kesi olduğunu söylüyorlar ama tabi ki gereklilik durumunda yapılması gereken bişey benimde normal gidiyor herşey 37+4 olduk ve zor olan normal Doğum hikayesi okumuyorum hep güzel geçenleri okuyup motive olmaya çalışıyorum. Tabi unutulmaması gereken en önemli şey herkesin doğumu farklı tabi kişinin 1. Ve 2. Doğumu bile farklı oluyormuş o yüzden çok düşünme canım.
Hatunnn mac yani 62 dikis atilcak bi dogumu yaptiran doktora da nekdr doktor denir bilmiyorum, arkdasimda ikinmayi bilmiyormus biraz zor gecti dogumu ama 7 dikisi filan vardi bnce bi yanlislik olmus 62 dikis atilcak kdr bi alan yok orda😀
Imraninannesi mac bu kadar dikisi pardon da nereye atacaklar. Gebelik okuluna da gittim 3-5 dikiş atıyorlar hadi taş catlasin 10 dikiş. 60 ne dr yaa🙄
EmineAyan mac 12 gün önce özel hastanede doğum yaptım. Epizyotomi uygulandı, 4 dikişim var. 62 dikişi aklım almıyor gerçekten 😱 Hiçbir mantıklı açıklaması yok 🤦🏻♀️🤔
mac Hanif evet doğru okuyorum basıma ne gelecek bileim die ama okadar dikiş nasıl olur aklım almıo🙄🙄🙄🙄🤯🤯🤯🤯 herkese hayırlı doğumlar 🙏
Hatunnn [bilinmeyen] valla bende anlamadim insan diikisini neden abartir ki bu ovunulcek bir sey degil bence😀😀
Llkk mac masallah ya ne sacma sapan seyler 😂 herhalde bastan asagiya dikiolar 🤣 kaldiki sanki sezeryan cok basitmis gibi insalanlar sezeryana yoneliyor garip gelio bana..sonucta o bi ameliyat agrin sancin oluo dikinsin oluo 7 kat kesilion yani bunlar varken normal dogumdan korkmak bana cok sacma gelio bence sezeryan daha ceaaret iateyecek bisi. Ama 60 dikis ben benden aldi🤣🤣