Semihaadarr1 benim bebeğimde Mayıs 28 doğumlu. Ben ilk bir ay kadar uzun kollu giydirmştm Mayıs sonu olmasına rağmen. Çünkü daha çok küçükler. İlk bir hafta uzun kollu iç zıbın (eğer akşam bano yaptırdıysak veya serinse üzerine bir tanede yarım kollu zıbın giydiriyorum. Bir ayı doldurunca zaten yaz sıcakları başladı normal şort tahrt giydirdim. Bence temel ihtiyaçlarını alın ve 10 şu takım yerine çeşit çeşit 5li takımalın çünkü 10 takımın 5 parçası mendil çorap vs oluyor bunlar zaten vardır bebeğin. Dünya para vermeye gerek yok. Ve koc koc beşiklerden almayın çünkü yatmıyorlar. Benim svava zıpzıp Hamak o kadar işimi gördü ki hala vazgeçilmezimiz. Bence yazlık kıyafet almayın zaten Mayıs sonuna kadar hemen hemen uzun kollu giyicek. İnce veya duruma göre bir tık kalın birde mevsimlik hırka alın dışarı vs çıkartırsanız hemen yanınızda olur serinleyince yakarsınız üzerine bir tane her kıyafetine uyan yeterli. Mayıs sonunda da şort kısa kollu vs alırsınız kilosuna boyuna göre. Çünkü o bedenler bazen uymayabliyor. Benim oğlum şuan 6 ay 7 günlük ama 9.12 ay cuk oturuyor yeni siparişlerimi 12.18 verdim bedeni oluyor sadece kolunu bir iki aktlamak zorunda kalıyorum. Yine merak ettiğiniz varsa severek cevaplarım