Merve-0535 Nehirimmmmm inşallah öğrenirsiniz 😂 benim kontrol saliydi. Göremedim 😂 diğeri de 3 hafta sonra 😂
Nehirimmmmm Merve-0535 ayy korktum şimdi walla bnm de salı günü bakalım inşallah inşallah gösterir 😄😄
yarenaygk34 FerdaH53 bizim cinsiyetimiz belli oldu canım hemen gösterdi açtı bacak arasını erkek zaten 11. haftada %90 demişti doktorumuz hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah
FerdaH53 yarenaygk34 aay öyle mi bayılır olsun iki erkek oldular bakalım bizim daha belli değil bakalım tahmin etti ama bizim Dr tahminleri pek tutmuyor 😜 ocakta gidicem bende biraz daha büyüsün
Azra_Mom FerdaH53 16+5 te öğrendik bilerek geç gittik cinsiyet partisi yapıcaz yanılma olmasın diye kız bebişimiz💖 şimdi 17+0 olduk doğumda Haziranın ilk haftası görünüyor hadi hayırlısı 😅
Azra_Mom FerdaH53 15 te balık kayıyormuş gibi bir his ile hissettim şimdi pıt pıt arada hissediyorum ama çok düzensiz bazı günler hiç olmuyor
Cizi-kraker 15+5 im bende henüz öğrenemedim cinsiyeti 1.5 yaşında bir kızım var bakalım cumartesi öğreneceğim yani inşallah öğrenirim 🤲🌺😍
FerdaH53 Annekuzusu_0 bazıları çok erken öğreniyorlar bazı Dr benzetmeyi çok güzel yapıyor bizimkide benzetiyor ama bakalım ne çıkacak 16 falan belli olmasını umuyorum o zan gidicem