Masalsmommm 11+2 yiz bizde 😇 doktorum 2 gün önce cinsiyet için yüksek ihtimalle kız ama ikili taramada daha detaylı bakarız dedi 10 Aralıkta gidicez bakalım 🥰Ama doktorlar kemik yapısından vs anlıyorlarmış o yüzden değişeceğini çok zannetmiyorum 😇
FerdaH53 Cemre07 bende aynı kullandım hijyenle falan alakası yok çok dikkat ediyorum bende hamilelikten oluşan bı durum bence her herkes olmasada sonucunu yaz bakalım ne dicekler
GamzeCan FerdaH53 eşimde bsey olsa aldırcakmısınn diyor hayır dedm ama doktor öneriyorumm dedi kafam karısık😞
Merve098 @Veraleyl bizde yarın 14 oluyoruz 🥰 son adet tarihiniz 27 agustos mu ? Birde cinsiyeti ogrendinizmi❤️
Veraleyl Merve098 26 ağustos canım 😊 henüz öğrenemedik bu hafta kontrole gidicem inş gösterir 🥰🥰 siz öğrendiniz mı?
yarenaygk34 Nehirimmmmm işte insanların düşüncesi kıza benziyo kız güzelliği var arkasl kız diyo herkes ama doktorumuz %90 erkek dedi 16. Haftada gidicem bakalım netleşir
GriMavi Kızlar bir de şey sorcam bizim haftamız daha erken ya yani çogumuz 10 - 11 - 12 haftalık falan Ben mesela sag tarafa yatınca kasıgımda baskı oluyor ve agrı olyor düz yatınca hemen geçiyor yada sola yatınca da iyi Peki 20. Haftadan sonra falan düz de yatılmaması gerekiyomus bebege zararlıymıs Peki napcaz Siz nasıl yatıyosunuz
FerdaH53 GriMavi nasıl rahatsam öyle yatıyorum valla bunu Dr sor ama çok kafana takma zamanla agirlarinda geçer
FerdaH53 GamzeCan aynen öyle bişey çıksa da ki olasılıkla yanlış çıkma ihtimali var saglisiz denilip sağlıklı doğan çok duydum ondan dua edicez yani tıkalı çıkıp üzülen çok anne oluyor hamililegi zehir ediyorlar ki bazen bu boşu boşuna oluyor
Merve-0535 Nehirimmmmm senin kontrol de gösterir belki 😂 ilk bebeğimi 14+1 de öğrenmiştim. benim diğer kontrol 23 Aralık gibi olcak. Benim de o zaman görünür heralde 😂❤️ unutmazsam yazarım buraya. Sende yaz 🥰 insanin günleri heyecanla geçiyor resmen 🤗🥳
Nehirimmmmm Merve-0535 ayy inşallah gösterir yaa kızımda çok geç öğrendim, sizin baya varmış diğer kontrole kadar bnmm 5 gün kaldı içim içime sığmıyor ama gerçi içime kız doğuyor herkes kız diyor, belirtilerim de kız gösteriyor bakalım artık hayırlısı inşallah
GriMavi FerdaH53 teşekkürler☺️ Doktora söyledim oda istedigin gibi yatabilirsin 5. Aydan sonra sag tarafa yat cogunlukla dedi nette okudum sırt üstü yatmak ta cocuga kan gitmiyomus vs vs seyler yazıyor o yüzden tedirgin oldum
Esincapkin Bizde 10+3 selamlar haziran sonu gösteriyor hayırlısı bakalım rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize
Merve098 @Veraleyl yok canım ogrenemedim salı günü inşallah özele gitcem devlette söylemiyorlar erken haftalarda inşallah öğreniriz ikinci bebeim ve çok heyecanlıyım 🥰🥰❤️
Merve-0535 Nehirimmmmm inşallah öğrenirsiniz 😂 benim kontrol saliydi. Göremedim 😂 diğeri de 3 hafta sonra 😂