GriMavi 14+2 doktor %90 erkek dedi pipisini bende gördüm ama bilmiyorm Çin takvimine bakmıstm %97 erkek cıkmıstı aynı
mtl3005 Oğluma hamileyken doktorum 11. Haftada %80 erkek demişti bilmişti yani kemik yapısı mı artık neye göre dediyse.İkinci hamileliğim 14+1 şuan gitsem yine bi tahminde bulunur kesin ama ben 20. Haftaları bekliyorum gitmek için 😊
Tazeanne0134 FerdaH53 17+4 canım haziranın ilk haftası görünüyor ama bakalım hayırla sağlıkla gelsinler
gbdl2023 Tanemveannesi_ ben haftaya gidicem bakalım cinsiyet partisi icin arayı uzattım biraz 16+2 de gitmiş olcam İnsAllah öğrenirim erken öğrenenlerde varmış tabi kesinleşsin diye erken gitmedim
Cizi-kraker FerdaH53 malesef hüsran canım dün geceden beri sag kasığım sanciyor yerimden kalkamadim hafta icine aldık randevuyu inşallah o zaman gideceğiz aklımdasın haber vereceğim canım 🌷
FerdaH53 Cizi-kraker çok geçmiş olsun valla benimde oluyor kasıklarımda idrar yolundan şüpheleniyorum bende inşallah duzelir biseyimiz kalmaz
Cizi-kraker FerdaH53 ay benim ilk hamileliğim de böyleydi keşke şu 9 ay işkenceyi yaşamadan direk dogurma aşamasına geçsem çok kötü geçiyor bunda bıde bulantı eklendi o da çok igrenc biseymis