Cizi-kraker FerdaH53 ilk adet tarihim 29 ekimdi yaş 29 du canik ilk gebelik ### ikincisi ilk adet tarihi 4 eylul yaş 31
FerdaH53 Cizi-kraker oda kız çıktı şuan ama bazen değişiyor bu dediğin gibi yüzde 50 işte işin eğlencesi işte cinsiyet 😍
FerdaH53 Tazeanne0134 15 oldum Haziran ortası veya başı gibi gelir sezeyran olcsgin için bakalım daha onu konuşmadık sizin kaç 😍
Busradogann Bende bugün ikili tarama yaptım ve cinsiyeti belli oldu 11.haftadayiz 😊 Haziran ortalarinda bı aksilik olmazsa ins
Tazeanne0134 FerdaH53 17+4 canım haziranın ilk haftası görünüyor ama bakalım hayırla sağlıkla gelsinler
Busradogann FerdaH53 hiç beklemiyodum öğrenmek istemiyodum hatta doktora belli olursa söylemeyin diyecektim 11.haftada belli olmaz diye onada bişey demedim ama pat diye söyleyince bende şaşırdım 😅
FerdaH53 Cizi-kraker bı Kac tane takvim var nette falan bana yengem bı kağıda yazılı vermişti ben ondan baktım hep bu farklı falan demsiti bana ama bazen tutmadı yani illa tutacak diye bişey yok tahmin genel olarak tutunca bende guvenmistim
FerdaH53 Busradogann doğru ilk bebekelr öyle oluyor ikincide daha merak ediyorsun ne çıktı bakalım söylemiyor da 😂
Busradogann FerdaH53 erkek dedi bakalım ins ilerleyen haftalarda değişmez 😄 çünkü çok erken geliyor bana hala
FerdaH53 Cizi-kraker rabbim gözünden ne geçiyorsa onu nasıl etsin inşallah erkek istiyorsanfs insalalh yanlış çıkar takvim 😍
Nursezer37 FerdaH53 27 29 Haziran benimde hayırlısı ile sağ saglim kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah