Momsland Selcans benimde 39+4 geçen haftaya kadar bel ağrılarım sancım vardı açılmamda 2 cmdi ama bu hafta sıfır belirti sıfır ağrıyla geçiyor 🤷🏼♀️
Selcans Momsland bel ağrısıyla basliyor diyor herkes o yuzden ona odaklandim bende ama no sizde bir yalanci olsa da agri olmus😅 yerleri cok rahat bizim kuzularin demek ki ama cok merakla bekliyoruz onlari insaallah saglikla gelsinler canlari ne zaman isterse artik 🙈 ben önerilen her şeyi yapiyorum hemen hemen ama tik yok 😅
Momsland Selcans evet bel ağrısıyla başlıyor hep nasıl anlıcam diyordum ama ilk hamileliğimde çok bariz hissettim bu seferkiler öyle değildi günü de yaklaştıkça strese girdim iyice😁
Prens1prenses2 Sfm51 ayy hadi hayırlısı inşallah çabucak alırsın kucağına canm Allah yardım etsin darısı bizim başımıza inşallah
Momsland Selcans bi yandan avantaj tabi ama her hamilelik farklı olur dedikleri doğruymuş ilk gibi hissediyorum şu anda bide ilkinde başka bi derdim yoktu şimdi bi çocuğum daha var ekstra düşünüyorum o yüzden bu seferde neyle karşılacağımı bilemiyorum 😁
Selcans Momsland dogrudur kesinlikle farklıdır ama deneyim var üstesinden kolayca gelirsiniz inşaallah 😇👼🏻
Una_Seda Sfm51 Bende 40+2 oldum, bugün kontrol vardı biraz daha bekleyelim dedi doktor, sizin durumunuz nasıl ? Suni sanciya vücudunuz nasıl tepki verdi en kötü benim de suni sancı ile başlatılacak doğumum
Sfm51 Evet kızlar doğurdum çok şükürr dua eden herkesten Allah razı olsun bebeklerinizi sizde sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah. 3 cm açıklığım varmış zaten kasılmalarımda oluyomuş ama ben hissetmiyomuşum ilk muayenede bunu dedi ebe 10 da doktorum geldi ve suni sancı takıldı yavaş yavaş açtılar 2 saatte 5 cm açıklığa ulaştım ama bu sürede ebem hep sancılar geldiğinde hareketle karşıla dedi ve ben yine çok sancı hissetmedim squat ve yürüyüş yaptım bol bol sonra doktorum tekrar geldi ve suyumu patlattılar suyumu patlattıktan sonra suni sancıyıda yükselttiler ve sancılarım 3 dakkada 1 e düştü epidural anestezi yaptırdım suni sancı dayanılmıcak bi sancı değil evet illaki zorluyo ama geliyo geçiyo dinlenmenize zaman kalıyo yani ama epidural yaptırma imkanınız varsa şiddetle tavsiye ederim sancıları en hafif şekilde hissettim hatta bi ara hissetmedim doğum anına kadar. Saat 4 buçukta tam açılmam oldu ve hemen doğumhaneye indirdiler.4.40 da prensesim kucağımdaydı çok şükürrr 🤲🏼 Size söyliyeceğim sancılarınızı hareket halinde karşılayın epidural alma imkanınız varsa epidural alın ve nefes alıp verme egzersizleri yapın sakin kalırsanız doğum çok güzel ilerliyo 🥰 bizim doğum hikayemiz de böyle rabbim herkese güzel kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏼