Una_Seda Sfm51 Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtulup bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 kaç haftalıksınız peki ?
Ceylin680 Sfm51 amin inşallah sancın başlayınca Ayetel Kürsi oku inşallah çok kolay olur.ben ayelkürsiyi ve salavati içimden okudum .çatala çıkar çıkmaz doğdu bebeğim inşallah seninde çabuk ve kolay olur.allahim güç kuvvet versin
Una_Seda Sfm51 Bende 40+2 oldum, bugün kontrol vardı biraz daha bekleyelim dedi doktor, sizin durumunuz nasıl ? Suni sanciya vücudunuz nasıl tepki verdi en kötü benim de suni sancı ile başlatılacak doğumum
Prenstalha Sfm51 inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur ikiniz için de hayırlı doğumlar sütün bol olsun
KadersizMelek Sfm51 Allahım yardımcın olsun inşallah canım sende bize dua et az kaldı,doğurdun mu birde ☺️
Selcans Sfm51 allah yardimcin olsun bir avazda saglikla dogsun insaallah küçük kuzun 🌺😇 39+3 hic belirtim yok 40′a kadar gelmezse bizde öyle yapabiliriz diye düşündük. Açılma,sancı hiç var mıydı? Doğumdan sonra musait olursan anlatmani rica ederim 🌺👼🏻
Momsland Selcans benimde 39+4 geçen haftaya kadar bel ağrılarım sancım vardı açılmamda 2 cmdi ama bu hafta sıfır belirti sıfır ağrıyla geçiyor 🤷🏼♀️