Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Olur mu öyle şey sende hakkını helal et ne demek muhabbetin lafı mı olur konuşmak istediğinde yaza bilirisin ❤️❤️❤️❤️
iki_prenses_annesi Asudeprenses evet nisanmis canım hemsirem hemen gel dedi ama bende sancı başlamadan gitmek istemiyorum 😁 hemsirem de ikinci doğum olduğu için hızlı ilerler dedi bakalım yinede bekleyeyim diyorum korkudan 😁😁
patilibalik iki_prenses_annesi hemşire hemen gel dese ayyy ben olsam ayaklarım popoma vura vura koşardım 😁 ama ilk bebeğim olduğu için siz biliyosunuz nolcak 🎈
Asudeprenses iki_prenses_annesi 😀anladım canım, bencede bekle ,çünkü sancı daha yoksa ,başladığı zaman gitsen daha iyi olur,Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah, bir ayazda kurtarsın 😊
iki_prenses_annesi patilibalik evet canım orda süreç nasıl işliyor bildiğim için zamanimi evde kızımla sancimla geçirmek istiyorum 😁😁
Cemrecik iki_prenses_annesi Siz zaten hazır olun tabi ki her an gelebilir 39. Haftadaymışsınız zaten eli kulağında 🙃Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
iki_prenses_annesi Asudeprenses ayy Allah razı olsun canım dualarınıza talibimm . Allah’ım sizleri de tek avazda kurtarsın 🌺🙌
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 bitti valla 😁 hastane çantasını elden geçiriyorum şimdi . Hemşire cik gel dedi bende sanciyi bekliyorum 😁😁
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi hadi hayırlısi bakalım ne zaman gelecek kız mı erkek mi herhalde kız prenses annesi isen 😍😁😁
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 Allah nasip ederse ikinci kızım olacak çok sağol canım 🙌 ama ben hala sallana sallana bekliyorum 😁😁
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 o zaman kendi haline bırakıyorum bende keyfi ne zaman isterse gelsin 😁😁