Azizinannesi2 iki_prenses_annesi aynen öyle olan çocuğun senin üzerine sorumluğu azaltirsa başka ne istenir ki ❤️❤️
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 hadi kalkalım kizzzz yapıştik kaldık burda muhabbet sardı kaldım 😁😁 çok teşekkür ederim canim benim 🌺
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 yaa onların da bildiği bu işte biz hala kendi kendimize pazarlık yapmaya devam 😁😁
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Aynen devamke 😂akşam mesaisi bitti yanıma geldi nasılsın diye iyiyim şimdilik bişey yok dedim kusura bakma senide bugün dizinden ettik ama prensesi görmeye degermis dedi 😂😂unutmamış dizi olayını
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Allah başımızdan eksik etmesin 🙏🙏 birde gurbet cekiyormussunuz özlem kolay değil
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 ayyy güldüm buna yaa Allah iyiliğini versin 😁 unutur mu hiç nasıl islemisse artık beynine 😁😁
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Geçen kontrole gittim pazartesi günü dizi güzelmiş ben olsam bende salı isterdim ameliyati dedi 😂😂
iki_prenses_annesi Minnakbiranne1 gelecek gelecek kız istesekte içerde tutamayiz zaten 😁😁 hayırlısı ile gelsinler miniklerimiz 🙌
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Olur mu öyle şey sende hakkını helal et ne demek muhabbetin lafı mı olur konuşmak istediğinde yaza bilirisin ❤️❤️❤️❤️