AlyaEkmen_ Aysegulada hiç günlük hayatınızda da 🙈2 dilim baklava yemediniz mi ? Doktorunuza güveniyorsaniz o sizi Cook guzel bir şekilde yöneldirir içtiğiniz zaten elmalı soda gibi bir şey 50 Gr şeker var ki günlük hayatta daha fazlasını tüketiyoruz 🙈 açıkçası ben yaptım gayette sağlıklı sonuçlar aldık ve gebeliğim boyunca herşey elhamdülillah güzel ilerledi gebelik şekeri çok tehlikelidir ne kadar erken farkedilse o kadar iyi onun için yükleme şart Allah korusun erken doğum anne karnında ölümlere kadar gidiyor iri bebek olduğu için sezeryana sebep olabiliyor bunları önceden bilmek ona göre ilerlemek hem doktor hem de sizin için avantaj 🤰☘️
Hcrklk123 gbyalcin alışırız inşlh sağolun ☺️Meyveyede zorlanıyorum dediğiniz gibi yoğurt ayran ile daha mantıklı
iki_minik_annesi Aysegulada ilk gebeligimde bende oyle olmustum ama iki dilim baklavayla ayni seydeymis doktor baya aciklama yapti baktim bi sikinti yok yaptirdik bi sikinti cikmadi suan 1,5 yasinda oglum var 27+5 haftalikta hamileyim bundada yaptirdim
neslican0644 Bebek9 aminn inşallah. Enfeksiyon riskim vardı,sonra kovit geçirdim,hemen ardından gebelik şekeri de çıkınca hepsi rahime vurmuş sanırım ki açılmam ve kanamam oldu malesef. Olumsuzluklarla geçen 7 aylık bir hamile süreci geçirdim.