Dnfrn Az önce wc de elime akıntı geldi ama aynı ıslak pecete gıbı parca parca geldı ben temızledıkce hala geldi ve içinde dahada var ne yapmam lazım yardımcı olurmusınuz basına daha önceden gelen varmı😔😔😔
Rumeysaozcan Dnfrn Progestan kullandıysan o gelmiştir bendede olmuştu korkmana gerek Yok kan gelmediği sürece idrarında yanma olmadığı sürece sıkıntı olmaz bebeğin hareketlerinden anlayabilirsin
Aye-zcanKlal Dnfrn korkmana hiç gerek yok bende öyle kullanıyordum birden kalkınca akıntı gibi gelir o ilaç ve parça parça sakin ol inşallah hayrınla kavuşacaksın bebişine 😘
Dnfrn Sedafirat hayır kanlı degıl daha önce progratan kullandım jel olarak fıtıl acaba onunda etkısı varmıdır ne bilim onu atıyor olabılırmı vücut aynı bembeyaz pecete ve ıslak parcalanmıs gibi
gizemgnll Dnfrn kaşıntı falan varsa mantar olabilir, yoksa ilaçtan olabilir , kan değil sonuçta şükredin tehlikeli bi durum değildir 🙂
Sedafirat Dnfrn korkma canım sakin ol korkarsan bebekte etkilenir kanama olmadığı surece tedirgin olma yalnızsan acile gitme ihtimalinde yok galiba o yüzden sakin ol uzan dinlen ve akıntını takip et bakalım
Dnfrn NaimeYilmaz bızım burada acile gitsen hiç bir fayda etmez gitme daha iyi yani netten de baktım ama hiç bir sekılde bulamadım😔
Dnfrn Damla________ hayır pecetiyi ıslattıgınızda nasıl dagılıyor ve topak topka oluyorsa aynı öyle ve beyaz😔😔
Damla________ Dnfrn allah allah enteresan yani akıntı puding gibi ama nete yaz olan şekilde belki örnegini bulursan bağdaştırırsın
Meltem23 Dnfrn Aynı şey bende de oldu. Progestanı vajinadan alınca ilacın kalıntıları geliyor. İlacı aldıktan sonra bir süre ayağa kalkmamaya çalış.Geçmiş olsun 🤗
Dnfrn Aye-zcanKlal çok tesekkur edeım allah razı olsun ıns hayılısıyla hepımız saglıklı bır sekılde kucamıza alırız😊
Dnfrn Minamom kaşıntım yok hiç bişiyim yok hamılelık boyunca mıdem bıle bulanmıyor cok şükür bir ıkı gundur gelıodu bu sekıl kurularken elıme bende pecete cok ıslandıgı ıcın parcalınıyor sanıyordum 😔😔