alparslanannesii1661 Denal ahahahaha Allah yardimcin olsun buda cok hareketsizdi simdi inanilmaz hareketli🙏😂
Hilal56 Nurklc38 peki epidiral olunca sancı olmadığı için ikinma da olmuyor diyorlar sizin ikinma hissi geldi mi
Nurklc38 Hilal56 Geldii doktorum bana böyle böyle yap dedi yaptım. Sancı hissetmiyorsun ama vajina da baskı oluyor anlıyorsun orda birşey oldunu o yüzden ıkınma hissi kolay oluyor yani
Nurklc38 alparslanannesii1661 iyiyim canım da emme konusunda sıkıntılıyız adapte olamıyor uyuyor meme de :((( emme refleksi yok pek bide şey sorucam ilk doğdun da kakasını yaptı daha yapmadı nedenn :(
alparslanannesii1661 Nurklc38 benimki de cok gec yapti canim kakasi 1 gun sonra falan emmeye gelince bende basta cok sorun yasadm memeni salla ayagini gidikla bir sekilde uyandir yenidogan uyumaya cok meyilli ondan uyuyor
Hilal56 Nurklc38 benim epidural olmadı ama hiç ikinma hissi de gelmedi ikinamadim o yüzden zor olmuştu benim :(
lavininannesii alparslanannesii1661 hele bide gülmeye tepki vermeye başlayınca görr sinir stres ne varsa alıyo🥰🥰
alparslanannesii1661 lavininannesii benimki de gülüyor öpmeye kıyamıyorum simdi dikislerimi aldirmaya gitcem nasil birakcam evde yarim saat diye kara kara düşünüyorum
alparslanannesii1661 lavininannesii aminn canim buralar ne sıkıcı ya kimse yok😂 ben gideli cok sey olmus😂
lavininannesii alparslanannesii1661 herkes askı yedi bebeğim isyanlar oldu neleeee neleerrr😂zaten çoğu bizim gibi doğurduştu kidse geçtiler😂
Didemmmmm Nurklc38 maşallah 🧿 canım gözün Aydın 🙏🏻 Çok sevindim darısı bana inşallah benim de yarın yatışım yapılacak🥴 bugün kontrole gittim sancılarım var ama ben hissetmiyorum. Açılma da yok bakalım yarın ne olacak 🥴
lavininannesii Nurklc38 alparslanannesii1661 bende sevmiyorum kidsi arada bakıp çıkıyorum işte 😂burdaki samimiyet orda yok sanki size de öyle mi geliyor