Nurklc38 zeynepdurunun_annesi Amin canım. Normal doğum 3 milyardı epidural 1.5 canım toplam 4.5 milyar ödedik. Ordu ünye çakır tepe canım
Nurklc38 alparslanannesii1661 iyiyim canım da emme konusunda sıkıntılıyız adapte olamıyor uyuyor meme de :((( emme refleksi yok pek bide şey sorucam ilk doğdun da kakasını yaptı daha yapmadı nedenn :(
havvatolga Nurklc38 doktorum sanci hissetmiyosun ama cikarken hissetceksin diyodu gerci sezeryan yapim diye kivrandigi icim korkutmaya da yoneliyor
alparslanannesii1661 lavininannesii ahahahahhaha bu cocuk icerde 9 ay uyumus simdi hic uyumuyo 😂 zor ama cok güzel geceleri uykusuzluk cok zorluyo ama😂
lavininannesii alparslanannesii1661 aaa aynı benimki😂hamileyken o kadar hareketsizdi ki dürtünce kıpırdıyodu sadece bende kızım çok akıllı olcak galiba diyodum şimdi asla durmuyo 5 dk😂😂hani kızın akıllıydı diyolar içerdeyken dinlenmiş bolca şimdi acısını çıkarıyo diyorum😂😂
Denal alparslanannesii1661 benimkide hiç durmuyor inşallah dünyaya gelince sakin olur banada vay haline içerde durmuyorsa gelince neler olacak diyorlar merakla iki buçuk yaşındaki oğlumla bekliyozz
alparslanannesii1661 lavininannesii ay sen beni anlattin cok hareketsiz sakin bi bebek diyodum gumbur gumbur geldi ayagini elini tuta tuta emziriyorum ama uykusuzluk cok fena cok😂
lavininannesii alparslanannesii1661 aaa yalnız değilmişim 😂inşallah değişir kuzum ama biz 71 gündür aynıyız🤦🏻♀️Uykusuzluk dedin de 1,5 saatlik uykuyla durduğumu hatırladım 😂
Eslemmiraaa Nurklc38 ay ne güzel adınıza sevindim allahım bizede nasip etsin 🧿💖 sağlıkla sevgiyle büyütün 🐣🌸
Denal Nurklc38 gözün aydın hemen suni sancı vermiyorlar senin o beklediğim sürede hastanede olsaydın geelio açıklık varmı diye bakacaklardi sürekli ya da ewe gönderileri iyikide ewdeymissin sağlıkla buyut
alparslanannesii1661 Denal ahahahaha Allah yardimcin olsun buda cok hareketsizdi simdi inanilmaz hareketli🙏😂
alparslanannesii1661 lavininannesii bende bunu diyorum Allah yardimcimiz olsun 😍🙏 ama nolursa olsun bi bakisiyla dünyam değişiyor eski benden eser bırakmadı
lavininannesii alparslanannesii1661 hele bide gülmeye tepki vermeye başlayınca görr sinir stres ne varsa alıyo🥰🥰