tazeannecik1 Nurklc38 Ben Ünyeliyim ama Bilecik’te yaşıyorum canım konuşmuştuk bi kere profil resmim değişti hatırlamamış olabilirsin 🙈 Aminnn canım İnşallahhh 🤲🏽🥰
Nurklc38 lavininannesii Korkulu rüyalar başlıyor mu kuboşş hahah 😂😂 ay evet yaaa sancım kanamam geldi suyum gelmedii 😂🤦🏼♂️
lavininannesii Nurklc38 yok canım ya kuzun usludu anacığını üzmez belki🥰nasılsın ağrın sızın var mı ? Rüzgar nasıl
Selcans Nurklc38 Yaa masaallah ne güzel saglikla buyutun kuzunuzu 💙 darısı henuz doguramayan bana (39+3) ve diger arkadaşlarımıza inşaallah😇👼🏻 yatsam pişmanlık duyup squat yapıyorum,pilates topuna oturuyorum ama yok sancı bile yok🙈
Fnen Nurklc38 Ah ne güzel haberle geldin🌸 son günlerini sayıyordun en son. Maşallah maşallah size 🧿Umarım hepimizin doğumu kolay geçer. Bebişin nasıl şimdi ?
Nurklc38 Fnen Son 7 günümüz vardı :) şu anda iyi canım uyuyor sürekli uyumak istiyor bide zor emdiriyorım 😂 uykudann kalkmak istemiyor
yigitege_annesi Nurklc38 maşlah allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzum ömürler nasip etsin inşlah 💋 geçmiş olsn