melekylmzr Nurklc38 geçmiş olsun Rabbim sağlıkla evladınızı büyütmeyi nasip etsin görüyordum sizi doğmadı az kaldı diye bekliyordunuz açılmanız hızlı olmuş maşallah herkesin umarım sizin gibi rahat bir şekilde geçer
Handan_65 Nurklc38 Maşaaallh hayırlı olsun epidural ne demek belden asagı uyusturulan iğne deil miydi ya ?ki oda sezeryan için yapılmıyor muydu kafam karıştı
Nurklc38 Handan_65 normal doğum için de var sezaryen için de evet belden uyuşturma ağrısız doğum deniliyor canım
Azizinannesi2 Nurklc38 gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah ❤️🌼🧿😍😍 çok sevindim anneler kervanına senden katıldın ya
Elif1608 Nurklc38 ay şaka gibi sizi görünce çok şaşırdım, günlerimiz aynı 🤩 ne kadar güzel geçmiş🤩 Maşaallah yaa. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza, dualarını bekliyoruz ☺️☺️
havvatolga Nurklc38 cok guzel bi dogum masallah bendr epidural istiyorum. 38+3 um cok zorlaniyorum artik dogum yaparken aci sizi hissettinizmi epiduralle
Tugce_34 Nurklc38 canım doktorun kimdi ve hangi hastanede yaptın özel değilse. Doktorumuz aynı gibi hissettim o da nerdeyse doğuma yetişemiyordum diye paylaşım yapmıştı da
Beyzapzk Nurklc38 peki Çatı muayenesi yapıldıktan kaç gün sonra doğum başladı Allah analı babalı büyütsün bu arada 🥰
Deletedmom15262 Nurklc38 maşallah canım sağlıkla büyüsün tekrardan gözünüz aydın, evinize hep ışık olsun💓🧿🌸
Ergvn Nurklc38 gözünüz aydın :) her sey sorulmuş. Kesi olmadıgı halde estetik dikiş neden onu anlayamadım o nasıl oluyor :))
tazeannecik1 Nurklc38 Nasıl güzel bir doğum olmuş Maşallah ☺️Valla annem gel Ünye’de doğur diyor ama eşim olmaz diyor keşke izin verse bende orda doğrururum 😂😂🙅🏽♀️ Benim hastane 40 dk uzak olunca böyle kanama falan olursa yetişemem de erkenden giderim suni verirler diye korkuyorum hep İnşallah senin gibi kolay bir doğum nasip olur gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini İnşallah 💜🥰
lavininannesii Nurklc38 Nuuuuuurrr yeni gördüm yaaa😍hadi hayırlı olsun çok sevindim kolay bi doğum olmasına🙏🏻O kadar su gelsin dedik dedik gelmemiş bak😂Aramıza hoşgeldin güzel anne🌸
Nurklc38 lavininannesii Korkulu rüyalar başlıyor mu kuboşş hahah 😂😂 ay evet yaaa sancım kanamam geldi suyum gelmedii 😂🤦🏼♂️
havvatolga Nurklc38 doktorum sanci hissetmiyosun ama cikarken hissetceksin diyodu gerci sezeryan yapim diye kivrandigi icim korkutmaya da yoneliyor