Nazlimom Elfnr Nurrr- kaç gün oldu siz vereli bende cuma günü yaptirdim 2li ve 3lü temiz çıktı ama detaylıda 21. Haftada yani burun kemiği 5.4mm cıktı normalin alt sınırında doktor nift testi yaptirin içiniz rahat etsin dedi 10-12 güne çıkar dedi
gizorel Esrahan merhaba , ikili testte 1:330 cıktı fetal dna yaptırdm negatif yani temiz cıktı cok sukur
Elfnr Nazlimom canım benım iş günü olarak 11 iş günü oldu ama normal sayarsam 24 kasımda kan verdim bekliyorum baya oldu bir umut Pazartesi acıklanır diyorum genoksta yaptırdım
Nurrr- Filee özel bi firmada yaptırdım 450 dolar doktorum attı numaralarını aradım gelip kan aldılar Amerika da bi laboratuvara gönderiyolarmış
Bsra-tasan06 Nazlimom canım ne zaman yaptırdım ? Ben aradım biz sizi arayacagız dediler hebüz geri dönüş yapmadılar ? Fetal dna ile nifty testi aynımı oluyor ?
Elfnr Nazlimom her gün aradım ya yarın ya pazartesi oyalıyorlar gibi geldi bana internette baktım şikayet cok edilmis genoks ama bir kere oraya yaptırdım
Elfnr Nazlimom en son bazısına yeterli dna bulamadık demişler milleti cok madur etmisler ins bizi etmezler 🙏🏼