Elfnr Nurrr- yaptırdım canım 3000 e 10 iş gününde yurt dısı bazlı bir raporla bilgilendiriliyor ankarada yapılıypr artık yurt dışına gönderilmiyor genoks firmasına yaptırdım sonucu bekliyorum
Minikkusummmm Merve_KOPUK hangi şehirde devlet hastanesinde yaptırdınız bu ücretli olduğu için devlette yapılmadığını biliyordum
Merve_KOPUK Nurrr- doktor bakarken sonucu soyledi zaten sorun sıkıntı yok gayet iyi diye ama yinede doktoruma yönlendirdi ertesi günde ondan ayni cümleleri duydum 😊 bende durum boyle ama özelde yada farkli bi hastanede işleyiş nasıldır bilmem
Eddos00 Nurrr- ben yaptirmadim ikili testte doktor gerek gormedi ama 1 haftada cikacagi soylenmisti sonucun
Zaynep-07 Filiko bende araştırma hastanesine gidiyorum tarama testim riskli çıktı ama doktorum ücretli dedi 3000 civarı dedi heryere farklı mı oluyor acaba
Mayis Merve_KOPUK yaptırdığıniz testin fetal DNA olduğuna emin misiniz? Bakarken hemen nasıl söyledi sonucu anlamadım minimum 10 günde çıkıyor çünkü
Diloss_14 Kado87 orda muane olduğunuz için mi yaptırdınız yoksa biz de disardan randevu alıp yaptırabilir miyiz ikili test yaptırcm özelde riskli çıkarsa orda yaptırabilir miyim Ümraniye’de fetal dna
Filee Kado87 merhaba umranyede yaptırdık demişsiniz sonucunuz ne kadar sürede çıkmıştı acaba bende orda yaptırdım bu hafta birde temiz gelmişmiydi sanırım hata payı yukske oluyormus makineler yetersiz kaldığı için içim içimi yiyor 😔
Nessozz Ben de yaptırdım sonuç bekliyorum eurofins firmasına sadece down 3300 dü sanırım. Ben hepsine bakılsın yapılmışken dedim 4000 oldu fiyat.
seymaaa123 Nessozz yaklaşık 2.5 ay önce bende eurofinse 3250 ye yaptırmıştık 10 günde de sonuçlar çıkmıştı
dilaraulusoy seymaaa123 bende dün kan verdim bu firmaya Fransa’ya yolluyorlarmış euro bazlı aldılar tabi fiyat iki ay da çok değişmiş. Sonucunuz nasıl çıktı acaba?
seymaaa123 Nessozz inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız 🤲🏻🙏🏻 Kaçıncı haftadasınız cinsiyette belli oluyo bu testle önünde heyecanı farklı 😌
Nessozz Elfnr benim sonucum çıktı. Negatif kızlar çok şükür 🙏🏻🙏🏻 darısı tüm bekleyenlerin başıma inşallah 🙏🏻🙏🏻