MinikDenizKizi ElifB08 Bende su grubuyla anlaşamam hatta en anlaşamadığım yengeçtir 😀 En yakınlarımda genelde oğlak , kova , terazi
ElifB08 MinikDenizKizi hahahahhah sağol hayatım 🤣 karşında yengeç duruyor 🤣 benimde ikizler, Başak ve Koç 😅
ElifB08 ogretmen_anneee öğretmen anneleriyiz biz ekstra eğitici tarafımız bize güzel bi nesil yetiştirme imkanı tanıyor bence 🥰 Bu konuda hiç düşünmeyin derim 🥳
dudininannesi MinikDenizKizi 35+6 olduk bu gece. Sanırım banada 18-20 Aralık arası bir tarihe gün verecek. İlk doğumum çok heyecanlıyım 😂😍
Gulayozgoc MinikDenizKizi kasımda doğması gerekirken 41 hafta bekletip gelmeyen 2. Doğumumm kısmetse yine normal olacak suni sancılı 2 aralık 🙈
Sude-96 MinikDenizKizi kendimi telkin etmeye çalışıyorum zaten bu konuda baştan beri böyle istemiştim ☺️ Sağlıkla kavuşalım inşallah
Bervann Sude-96 bende isteğe bağlı Sezeryan olmak istiyorum fakat annem dahil tüm çevrem normal doğum konusunda ısrarcı ne yapmalıyım bilmiyorum 36 haftalık oldum söz korku yüzünden mi sezaryen doğum istediniz
ElifB08 MinikDenizKizi olabilir canım sonuçta burçların doğruluk payı olsa da karakterimizi burçlar belirlemez. Hayat şartlarımız, arkadaş seçimlerimiz, aile yaşantımız, dertlerimiz hatta kazıklarımız bile belirliyor 😅🌸
Mminikmucizemmm MinikDenizKizi uygulamaya göre 27 gün kaldı ❤️ Normal doğumu bekliyorum o yüzden hiç Birşey net değil sonunda bu ay geldi çattı ☀️
Ikincinefes 23 Aralık tarih ama normal oldugu için kızımın keyfi nezaman isterse beklemede annesi😀😃😃☺️
ElifB08 ogretmen_anneee gerçi bi öğretmen arkadaşım şunu demişti. Sınıfta 30 çocuğu dize getiriyorum ama evdekini dize getiremiyorum diye 😅
Mminikmucizemmm dudininannesi özelde oluyor benim doktorumda İnstagramda görüyorum tüm sezaryanalrı pazar gününe filan alıyor
Sude-96 Bervann doğrudur tahmin edebiliyorum allahtan annem destek oluyor onun görüşü normal doğumunda zor olduğu ve benim tercihim 🤍 ya evet korkuyorum normalden vajinama kesik atmalarındansa karnımı kesmeleri daha iyi geliyor bana 😂 yani kesili falan olursa ben birdaha tuvalete gitmeye birlikteliğe falan karşı çok korkarım gibi geliyor 😂 bide en çok sancıları çekip çekip sezeryana alınmaktan korkuyorum
ogretmen_anneee Bervann siz doguracaksınız sonuçta kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ☺️ Doktorum öyle uygun gördü de ve geç şimdiden psikolojin yıpranmasın daha lohusalık var ☺️
ogretmen_anneee ElifB08 hah o durum da olmaktan korkuyorum bir de ben lise öğrencileri ile uğraşıyorum hep inşallah minnak bebeğimle hiç zorlanmam 😅