MinikDenizKizi tosbis14 İnşallah kuzum zaten riskli haftaları geçtik . Benimde gönlüm beklemesinden yana ama en hayırlı vakitte gelsin diyorum Rabbim daha iyi bilir 🥰
Sude-96 MinikDenizKizi bendede var 🥺 ben isteğe bağlı olacağım galiba sende öyle, doğrumu yapıyorum diye sorguluyorum bazen herkes acayip çok tepki veriyor gerçi kimsenin haddi değil ama insanın kafası karışıyor
merve-s-i MinikDenizKizi çatı muayenemiz yapıldı normal doğuma bir sıkıntı şuan gözükmüyor uygulamada tahmini 18 aralık gözüküyor ama kızımız ne zaman gelmek isterse artık ☺️
Baharozdemir MinikDenizKizi 1 aralık benim için de çok çok önemli bi tarih. Dr umuzla hedefimiz 28 ya da 29 hf görmek. Çift serkulajliyim sıkıntılı zmnla bugüne geldik Sukurler olsun ki an itibariyle 32 hf girdik.
ElifB08 MinikDenizKizi evlat olunca tabi hepimiz anlaşmak zorundayız atsan atılmaz satsan satılmaz ahagagag 🤣🤣 ama genel itibariyle anlayabiliyorsanız helal olsun. Ben su grubu olduğum için bazı burçlarla iletişimde zorlanıyorum 😂
Kumru_ MinikDenizKizi Normal için gün sayıyorum.son 12 diyor program ama ben şöyle iki üç güne doğururum inşallah 😂🙈
Sude-96 MinikDenizKizi kendimi telkin etmeye çalışıyorum zaten bu konuda baştan beri böyle istemiştim ☺️ Sağlıkla kavuşalım inşallah
dudininannesi MinikDenizKizi 35+6 olduk bu gece. Sanırım banada 18-20 Aralık arası bir tarihe gün verecek. İlk doğumum çok heyecanlıyım 😂😍
dudininannesi Eymen_Enis_Ser Özel mi devlet mi? Ben özel hastaneye gidiyorum da haftasonu doğum oluyor mu?
Mminikmucizemmm dudininannesi özelde oluyor benim doktorumda İnstagramda görüyorum tüm sezaryanalrı pazar gününe filan alıyor
ogretmen_anneee MinikDenizKizi 37 . Hafta ☺️☺️ Çok korkuyorum bebeğime iyi bir anne olacak mıyım beni neler bekliyor diye hem korku hem endişe hemde mutluluk var
MinikDenizKizi ogretmen_anneee Olacaksın elbette bu daha rahmimize düşer düşmez hepimize güncelleme olarak geldi 🥰
ElifB08 ogretmen_anneee öğretmen anneleriyiz biz ekstra eğitici tarafımız bize güzel bi nesil yetiştirme imkanı tanıyor bence 🥰 Bu konuda hiç düşünmeyin derim 🥳
MinikDenizKizi ElifB08 Bende su grubuyla anlaşamam hatta en anlaşamadığım yengeçtir 😀 En yakınlarımda genelde oğlak , kova , terazi