boymomyz Merhabalar ; Ben ankaradan antebe gelin olarak geleli 2,5 ay oldu ve şuan 8 haftalık gebeyim . İlk başta Cengiz Gökçek hastanesine gittim ama beğenmedim . Önerebileceğiniz devlet hastanesi ve doktoru varmı acaba ?
kbraMutlu boymomyz boymomyz Merhabalar ben gaziantepliyim. Gaziantep’te herkes özeli tercih ediyor durumu olmayanlar bile ama benim bi arkadas ikinci bebeğini mucahitler devlet hastanesinde yaptı ve çok memnun kaldı özel gibi ilgilenmişler hatta eski primier hastanesi diye biliyor sonra devlet ek binası oldu mutlaka oraya gidin 👍🏻
Bsra_ayz boymomyz göllüce hastanesi var canım murat kokmaz çok iyi bir doktor ona bir görün istersen. Çok ilgili hatta orda savaş hoca vardı oda kendi muayenesi ni açtı. Yanı kıdemli doktorlar var. Biraz kalabalik ama napican devletlerin hepsi öyle
Ensars27 boymomyz öncelikle merhabalar ben doğma büyüme antepliyim 2çocuk annesiyim ve bu üçüncü gebeliğim ilkini özel hastanede ikinciyi de diğer bayanın söylediği mücahitler hastanesinde yaptım sizi korkutmak istemem tabi o yüzden detaya girmiycem kesinlikle memnun kalmadım ebesinden doktoruna hiçbirine hakkımı helal etmiyorum şuan yine özele gidiyorum kemal bayındır hastanesi durumunuz varsa bi düşünün derim
boymomyz Cerenn12 napacağım peki 😢 Ankaradan buraya yeni gelin geldim daha şehire alışamadım bide hastane bulamadım çok üzülüyorum 😢
Miniktosbaa boymomyz merhaba ben doğuma büyüme antepliyim bende antepten İstanbul’a gelin geldim antep o kadar da çok zor alışılamayacak bir şehir değil inanın İstanbul Antep’e zorluk konusunda bin basar emin olun yine de şanslıymışsınızki Antep gibi bir şehre gelin gelmişsiniz anlata bilmişimdir inşallah…
boymomyz hamisanne_63 maalesef yok 😔 burda araştırdım herkes özele gittiği için belki devlete giden vardır dedim ama kimse devletten memnun değil anladığım kadarıyla 😢
hamisanne_63 boymomyz İnan devlete gitmedim fazla eger gitmeye karar verirsen ben özel NCR Hastanesine gidiyorum. Doktor Nazan Özdemir cok iyidir aklında bulunsun. Birkaç kez mecbur kalıp devlete çocuk doktoruna faln gitmiştim karman corman kalabalık herkes birbirinin üstüne çıkacaktı sanki rezillikti cok zordu 🤷🏼♀️
Pnr_2021 boymomyz ben Abdulkadir Yuksele gidiyorum 9 ay önce sezeryan oldum orada çok ilgilendiler şimdi yine gidiyorum inşallah yine iyi bir doğum nasip olur
boymomyz hamisanne_63 Ankarada hiç böyle bişey yaşamamıştım daha şehire alışamadım o kadar zor geliyor ki , şuan çok üzüldüm 😔 8 haftalık bebeğim ama ne doktor bulabiliyorum ne hastane . Kafam çok karıştı 😢
kbraMutlu kbraMutlu zaten hastaneye de girince lüks bir yer olduğunu farkedeceksiniz ama sonradan devlet hastanesi oldu ve doktorları çok iyi diye duydum.
boymomyz kbraMutlu bende çok şaşırdım Ankarada parası olanda devlete gidiyor sadece bebeğin ultrasyon fotoğrafı için özele bir kez gidiyor başka yok .
Btl2652 kbraMutlu ya Cnm bende 32 ıncı haftamdayım. Dogum ıcın antebe gelcm mucahıtler de dogum yaptırıyorlar mı arkdasınızın doktoru kimdi memnun uydu bende aynı durumdayım doktor hastane arayısındaym devlet yada unıversıte dusunuyordum dogumu ama herkes sakın devlete gtme dedı mucahıtler duymus tum guzel dıye sdce ama dogumu nasıl bılmıyrm
kbraMutlu boymomyz şehire göre değişiklik gösterebiliyor. Gaziantep çok göç olan bi şehir öyle Ankara gibi kendinizden olan insanları göremezsiniz çok karışık olur devlet hastaneleri ondan herkes özeli tercih ediyor
boymomyz Ensars27 Hamile olduğumu öğrendiğimde bunları yaşayacağımı bilmiyordum 😢 Ankarada çok nadir özele giden vardı , burda devlete giden sayısı oldukça düşük 😢Psikolojim alt üst oldu şehire alışamadım hamileliğe alışamadım bir de hastane sorunum çıktı . Eşim takıntılısın dio sanki o doğurcak
Ensars27 boymomyz tabiki haklısınız zor bir süreç ve bizim buranın en büyük sorunu nereye gitseniz mülteci kaynıyor o kalabalıktan kargaşadan da pek ilgilenmiyorlar eğer şayet devlete gidecekseniz de orada çalışan görevli bir tanıdık bulmaya çalışın malesef burada işler böyle ilerliyor. İnşallah kolay bi hamileliğiniz olur eşinizin de zamanla anlayış göstereceğini düşünüyorum.
boymomyz Ensars27 çok teşekkür ederim 🤲🏻 Rabbim kolay doğum versin inşallah size . Valla onu hissetmek sonrasında onun için endişelenmek ve birde başak burcu olmam artık kafayı yerim doğuma kadar 🤦🏻♀️
Irmak23 Ensars27 buranın durumu hiç iyi değil devlete gitmek isteyen az mülteciden öncede sonrada aynı maalesef