Busra-61 22Hndn22 bende de bir kaç gün oldu sonra geçti sebze tarzı tüketmeye çalışın bir de bol su bu su içme işini ben yapamıyorum gerçi 😔
22Hndn22 Busra-61 su içiyorum en az 2lt ama bu günlerde misafirim vardı ve hep hamurişi yedim galiba ondan oldu ah ah magnezyum içiyorum ona güvendim de yedim olmam diye ama oldu işte.😐
Busra-61 Clementinee aynen öyle oluyor gerçekten ☺️ Doğumlarımız hep aynı zamanda bakalım hangi gün gelecekler isim düşündünüz mü
Clementinee Busra-61 sağlıkla gelirler İnşallah 🤍 Deren veya Ada ama henüz net bir karar veremiyoruz 😅 siz düşündünüz mü ?
Hhilall37 22Hndn22 olabilir kontrole gittiğinizde söyleyin ama siz de sol yan yatın ve 3 lt su içmeye çalışın. Çok ilerlediğinde katater takılır gibi bişeyler söyledi korktum ben de sol yanım çürüyor 😬
22Hndn22 Hhilall37 zaten bebeğe kan akışı sağlansın diye sola yatın derlerdi hep yatmaya çalışıyorum suda 2lt tüketirim genelde.
Hcrklk123 Clementinee Bende gebelik şekeri çıktı 😔zaten şikayetlerim vardı yemekten sonra elim ayağım köz gibi yanıyor gecede yanıyor hiç uyuyamıyorum bu hafta daha çok arttı😟çol erken başladık uykusuz gecelere rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almaya nasip etsin.27+1 günlüğüz bebek kilosuda önden gidiyor bakalım hayırlısı
Nazli7 Benim bebeğinde kafa çevresi ve göbek çevresi 2 hafta önden gidiyormuş. Şeker yükleme yaptırdım sonuçları daha bilmiyorum. Şimdiye kadar hep normaldi,detaylida da birşey cikmadi baya endişelendim. Sıkı bir diyetle normal haftasına döner inşallah
Mlkbrn Busra-61 canım ya bende 23.5 im önceden içimde döndüğünü falan hissederdim ama dünden beri hissedemiyorum misafir gelcek onun için de yordum biraz kendimi acaba yorgunluktan mı ki
Busra-61 Mlkbrn doktorum bu haftalarda olur demişti her zaman çok sık hissetmemen normal demişti ama bu süre 2 günü bulursa bence doktorunuza danışın
Melteminkuzusu Kizlar benimde27+4 kontrole gittim bebeğim 1023 gram olmuş haftasına göre bir hafta geriye düşmüş bişey söyleyin ne oluyo anlamdim