Mucizem_211 KadersizMelek sorma vallah bende çok korkuyorum bide karnımın içi ağrıyor çok aşağıda göbeğim ama napalım Allahın dediği olur dua etmekten bide dikkat etmekten başka çaremiz yok
KadersizMelek Mucizem_211 tabi canım tedbir bizden takdir Allahtan, Bizi yaratan Rabbimiz yolumuzu da gösterir elbet 🤲🏻 Ancak böyle rahatlayabiliyorum.
Mucizem_211 KadersizMelek inşallah canım benim Allah yardımcımız olsun dualarım seninle inşallah sağ salim kurtuluruz bide sen kaç haftalıksın
KadersizMelek Mucizem_211 36+6yım canım ben, yapışıklık olayı değişen veya yukarı çıkar diye bekleyeceğimiz bir olay değil,seninki inşallah yukarı çıkar da sorunsuz bir şekilde doğumunu yaparsın ve evladına kavuşursun sende canım 🤲🏻🤲🏻❤️
Elamasal Mucizem_211 korkma canım bende oyleydım ve benımkıde tup bebek suanda 35haftadamdyım bebek yukarı cıktı buyudukce merak etme
Elamasal SekerAnne hayır hıc kanama fılan yaşamadım canım yaşıyacaksın dıe bırsey yok cok dıkkat etmelısın bol su ve yatacaksın fırsat buldukca
Mucizem_211 KadersizMelek inşallah sorunsuz bir şekilde doğumunu yaparsın canım sende bebeğin de o ameliyattan sapa sağlam çıkarsınız dualarım seninle rabbim yardımcın olsun inşallah 😘😍
Sareliidunyam Mucizem_211 Korkma biz sıkıntısı olmuyor tek şeyi sezeryan olacaksın normal doğum değil. Ben yaşadım. 33. Haftadan sonra yukarı çıktı ama benim
Mucizem_211 Sareliidunyam maşallah canım benim inşallah benimde yukarı çıkar sezeryana razıyım ben erken doğum olmasında 😊
KadersizMelek Mucizem_211 sağol canım benim Allah razı olsun eksik olma.🤲🏻 Rabbim cümlemize yardım etsin inşallah ❤️