DeryaSekban Mucizem_211 hayır yatmadım hiç hep hareketliydi hatta çok hareketliydim 😂 ana tabi doktorunuzun önerisini dinleyin benim doktorum bana yar demedi. Sadece ilişki yasakladı. O kadar
Mucizem_211 DeryaSekban benim doktorum dedi hep yatacaksın ilişki yok sadece wc için yemek banyo için kalk dedi mümkünse hep uzan dedi canım
Dunyabebek Mucizem_211 merhaba benim previa değildi ancak plesanta aşağıda dediler 20. Haftada. 30. Haftada gittiğimde herşey normal dendi yani yukarı çıkmış büyük ihtimal çıkıyormuş o haftalarda
Mucizem_211 Dunyabebek evet herkes öyle yazmış inşallah Allahın izniyle benimde yukarı çıkar dua edin bana hamilesiniz kabul olur rabbim sizinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Mucizem_211 Aycicegim benimde progestan fitil verdi günde 2 tane kullanacam canım bakalım inşallah iyi gelir
Mucizem_211 Gkcdila yok canım benim tam kapatma değil 4.7 rahminden uzak dedi ama dikkat etmesen kapatır dedi erken doğum kanama olmasında sezeryana razıyım inşallah sende sağ salim evladına kavuşursun canım benim, 😍
PamirMira Mucizem_211 yok yok hiç üzülme sen eminim seninki de doğuma kadar düzelir çünkü genelde böyle oluyor 😊 rahat ol boşuna bebişi de strese sokma
o1anneadayi Mucizem_211 canım bana da doktor 12.haftada plesenta aşağıda zamanla çıkar dedi suan 28. haftadayim çıkmadı ama şükür rahime yapışıkta değil kanamam vs olmadı insallahta olmaz eğer çıkmazsa bile sıkıntı yapma önemli olan yapışık olmaması
Mucizem_211 o1anneadayi inşallah ikimizinde çıkar canım benim zamanında doğsun da zarar vermesinde kalsın sıkıntı değil inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤗
Nazken Mucizem_211 canım merhaba bana da biraz düşük dedi . Şu an 12+5 im tüp bebek benimde riskli felan demedi ama bir ay daha Progestan iğnesine devam ve ilişki yasak dedi .. kanama yapar dedi sen kaç haftalıksın ki cnm
Baharhdaez Mucizem_211 selam aynı durumu bende yaşadım 20.haftada kanamamda oldu bundan dolayı hastanede de kaldım iki gün ama 24. haftada yukarı çıktı plesanta. Doktorum yatak istihareti vermişti. İnşallah sizinde öyle olur, bol bol dinlenin.
KadersizMelek Bende plasenta acreata yani eski sezeryan dikişime yapışıkmış ameliyatım çok riskli 😨😨kızlar bana da dua edin ne olur 🤲🏻🤲🏻
Mucizem_211 KadersizMelek rabbim inşallah bizleri sağ salim kurtarsın evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim 🤗