Sarikan93 eliiif_ zaten doktor oran veriyor bana ilk gittiğimde kız yüksek ihtimalle dedi bir sonraki hafta tekrar baktığında %90 kız dedi
Bktece eliiif_ bende de 13.haftada %80 erkek dedi ben dayanamadim söyledim herkese neyseki yanilmadi doktor 🤣
MeyraRana eliiif_ 15+3 ken özelde oğlum olcağını öğrendim 16 haftalıkken devlete gittim cinsiyetini bilmemezlikten geldim oda oğlan dedi.
ozge07070 eliiif_ 12+6 da %80 erkek dedi çıkıntı gösterdi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17+0 da %100 kız dedi 20+5 de detaylıyı yapan doktor kız olduğunu onayladı şuan 22+6 yız 😊
Bebetonunannesii 16 haftalık gebeydim cinsiyet partisi yapmak istiyorum kağıda yazar mısınz dedim yazdı verdi ama hazırlık yapma dedi o yüzden ben biraz daha bekliyorum şu an 17+3 olduk bakalım diğer ayı beklicem 😅
Yagmurdgdgn13 eliiif_ bence biraz daha bekleyin 10 haftalıkken erkeğe benziyo denmişti 15 haftalık kız olduğu kesinleşti
Minnakbiranne1 eliiif_ bana 12.haftamda cinsiyet tahminim var ama 15.haftanda söylicem net olsun dedi,15.haftamda söylemişti 🥳
Twiligtendless Minnakbiranne1 size 12 de söylediği tahmin 15 de de aynı mıydı ? Benim dr da 12 de tahmin etti 15-16 net söylerim dedi