eliiif_ 13 haftalığım, doktor geçen hafta erkek dedi. acaba kesin mi? yayabilir miyim diye korkuyorum 🤣 sizce güvenebilir miyim? siz ne zaman öğrendiniz ?
Handan_65 eliiif_ Erken bnce bekleyin bana 12 kıza bmzıyor dediler 18 de kesinleşti ona göre kıyafet aldım
deletedmom27371 eliiif_ 13 haftalikken erkeğe benziyor dedi yarın kontrolüm var 16 haftalığım heyecandan kalbim çıkıcak gibi 😍 ne kadar büyüdü nasıl diye o kadar merak ediyorum kiii geçen gittiğimizde eşime video çek demiştim adam heyecandan onu bile yapamadı ilk defa görmüştü 😂😂 inşallah bu sefer çeker 🤭
Surprizanne Sonradan değişebiliyor 12 de kız deyip 16 da erkeğe dönen var hani ben olsam 16dan sonra duyururum ama henüz alışveriş yapmayın diyerek duyurabilirsiniz de sağlıklı olsun yeter sonuçta 🥰
Askiletotomsu Selenmelis diye bı Instagram kişisi var 13 haftada kız diye parti yaptı 16. Haftada oğlu olduğunu öğrendi Doğurdu da Haziran’da. Oğlan .
deletedmom27371 Askiletotomsu yaa benim de bir arkadaşıma doktoru erkek dedi kapı süsüne kadar yaptırdılar sonra kız dediler
morsumbul eliiif_ 12 haftada kızımı öğrendim kıza benzetti 16da kız olduğu kesinleşti 2. Hamileliğim 14te öğrendim 16 haftada tekrar kontrole gideceğim Gine aynı olursa emin olurum ☺️
Gizemtataroglu eliiif_ bugün öğrendim 13+5 de oğlum olacak inşallah 2 hafta öncede büyük ihtimalle oğlan demişlerdi bu hafta kesinleştirdi oğluşum 😂😂
eliiif_ Gizemtataroglu cankusumyavrum bende şahaen çok kız istiyordum ama baştan beri erkek his ediyordum ve doktor erkek deyince hatta gösterdi ama yine de korkuyorum hani
MerveeD eliiif_ bende korkuyorum bu durumdan 11 de kız gbı dedı 15+5 de %80 kız dedi bende anlamıs degılım
cankusumyavrum eliiif_ canım ben bugün gittim 11+2 haftalık olduk erkeğe benzettim dedi ama belki değişir ilerde bilemem ilk gebeliğim kendimi kıza çok hazırlamıştım
cankusumyavrum eliiif_ bu bizim ultrason fotoğrafımız ama belki bir umut kız olur diye umuyorum :) tahmin edenilen var mı acaba içimizde