Betl Aren12 İnşallah canım ama hiç sancı yok hemşire ebe hepsi ne bu enerji böyle ağrın yok mu uf desene diyor 😄 sancı olmadan nasıl olucak bakalım
Mervenurns Betl maalesef hala evde sancı cekiyorum kızlarr 2 gün oldu düzensiz sancılarım 🥺 5 dakikaya düşmeden gitmicem dedim ama düşmüyor 😂
Miniksevgim Betl Yok yavrum nerdeee😂😂 Yatin kontrole gidicem . Ama kesin pazartesi yatış yapicaz😂 dua edin bana
Nagihanusbrk Betl canım ben dün sabah cuma sabahı yani doğum yaptım hamd olsun bugünde taburcu olacağım 🙈
Nagihanusbrk Mervenurns canım sabret hep hareket halinde ol yürü bol bol brden siklasiyor bende öyle duzensz çektim br kaç gün sonra gece yariisi sancılandım ve doğum yaptım darısı senin başına sağ salim sorunsuz br şeklde yavruna kavus ins
Prens1prenses2 Betl ayy bunları okuyunca korktum gerçekten benimki de geç doğar diye 37 olduk bizde inşallah haftaya gelir diyorum bende kendi kendime
Bsraermis8 Betl Ayy bende ilk hamileliğimde öyleydim resmen gelmiyodu çocuk . 40+4 ye doğurdum ama bide kakasını yemişti . O gün randevu almıştım 3 saat önceden tevafuk suyum geldi . Sonra ne açılma ne sancı . Suni ile doğurdum …. Allah kurtarsın ❤️
Betl Bsraermis8 bizimki de yapmış kakasını ama yememiş suyum geldi bir anda yeşil kahverengi gibi o yüzden acil sezaryen alındık şimdide sarılık uğraşıyoruz 😔
MinikEkran Betl bende yazayim bakayim posta belki totem tutar 39 haftalığım gelsin artık 🤣 kızım 41de doğdu o kadar beklemek istemiyorum bu sefer 🤲🏻😅
Bsraermis8 Betl Gecmis olsun . Sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ merak etmeyin bol bol emerek ins cabuk atlatır
Ozgrrr Betl erkek mi kız mı cnm bufğn komşum karnın aşağıya inmiş dedi bana 34+0 ım bnde geç gelsin istiyorum kızım 40+5de doğdu bebeğim de kız ne zaman gelecek acaba
merakliblog Betl bana yalancı sancıyı tarif edebilir misiniz? Bir de sıcak suyla bol buharlı duş denediniz mi??
Ahsendsl Benim de 39+1. Sinirlerim bpzulmaya başladı :( post da açtım. Totem tutmadı 😂 herkes birbirine dua etsin lütfen.