Betl Akrep burcu olucak dedim yok Kasım’da dogurcam dedim yok Aralık annesi olucam anladık ama gelmiyor yalancı sancı biktimmmmm 😩😄😄😄
kubraaaaaa13 Betl 41+5 olduk canım 🥲 2 gün önce muayene oldum 2 cm açılma vardı sıfır sancı sıfır ağrı. Doktorum sezeryan taraftarı değil hiç adını bile anmıyor ilk doğumum normal olduğu İçin. Suniden de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok artık yarın yapısım yapılacak 😇
Betl Momm52 perşembe günü kontrol e gidicem artık geri gondermesin bir zahmet kapısında yatcam suni sancı mi vercek napicaksa yapsın günlerdir yalancı sancı bel ağrısı psikolojim bozuldu 😩😔
Betl Miniksevgim böyle post açan doğuruyor dediler açtık bakalım 😄 gece sancım oluyor azıcık uyuyayım diyorum bakmışım sabah olmuş 😄
Zhra4242 Betl Aynı bende öylee acaba mı acaba mı derken gelmiyor bide üçüncü çocuk erken gelir derler nerdeee 40 haftalık oldum tık yok
MinikEkran Betl bende yazayim bakayim posta belki totem tutar 39 haftalığım gelsin artık 🤣 kızım 41de doğdu o kadar beklemek istemiyorum bu sefer 🤲🏻😅
Mervenurns Betl her şeyi yapıyorum hahah hamile olduğumdan beri aktif biriyim sürekli spor, ev işi, yürüyüş, pilates ama yok yok 🥺
Nagihanusbrk Bendeeeeeee sizdenimmmmmm 40+5olduk an itibari ile doğuramıyorum 3.gebeligim bide benim yok gelmiyor bu seneki bebekler bir garip herkes soruyor herkese aynı şeyi söylemekten yoruldum psikoljik bozuldu artık bende perşembe veya cuma gidicem bakalım ne diyecekler
Betl Nagihanusbrk İlk kontrollerde doktor ilk doğum kız 40+1 de doğdu erken gelir bu çocuk diyordu ablasini geçti yok gelen
Nagihanusbrk Betl banada br kaç dr dediki erken doğum olabilir smdi bakıyorumda adetime gore 41+5olfuk usg gore 40+5olduk bunun neresi erken diğer çocukların 40 haftalikti doğmuştu bu seneki bebekler gelmiyor inatçı olacaklar sanırım 😂 o dr lara sorarım erken değil geç gelecek deseydiniz bu kadar beklemezdm umutlu 😀😀
Nagihanusbrk kubraaaaaa13 rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim hayırlı br şeklde cooook kolay br şeklde dogumunu gerceklestrmeyi nasip etsin doğum sırasında aklını gelirsek dua et bizede ins bol bol inşirah oku
kubraaaaaa13 Nagihanusbrk amin canım Allah razı olsun ederim tabi insallah bütün anneler bi avazda kavuşsun inş yavrusuna 🤲🏻♥️
Betl Valla totem yaradı 1 saat önce suyum geldi şimdi yatıyorum hastane ama sancım yok gayet rahatım 😄😄
Betl Aren12 İnşallah canım ama hiç sancı yok hemşire ebe hepsi ne bu enerji böyle ağrın yok mu uf desene diyor 😄 sancı olmadan nasıl olucak bakalım