Canselyaren Rumeysa3652 bnde istanbul Bağcılar’da ama guneslide bı özel hastane ye gidiyorum gayette memnunum
RumeysaNur34 Rumeysa3652 öyle gerçekten birde ayarlıyorsun herşeyini bir daha zam yani giderim artık memorial veya başka iyi bir hastane bulurum üdtüne ekleyip orada doğum yaparım bu kadar zama ne gerek varsa
Nergisseher Rumeysa3652 daha bugün gittim doktora muayene ücretine zam yapıldığını öğrendim daha 3 ay olmuştu zam geleli üstüne bi daha geldi. Nst ücretinin muayeneye dahil olmaması ayrı bir olay. Ama sağlık diyoruz bebeğimiz diyoruz katlanıyoruz .
Rumeysa3652 Misa34 İnşallah canım benimde umudum o yönde ama nasip siz isterseniz bi sorun ücretini süpriz olmasın son dakka
Misa34 Rumeysa3652 sorUcam eger ucretlyse devlette doktor arayisina giricem . Hc blmedgm bi doktora kendimi emanet ediceksem devlete giderim yani ayni sey .
Rumeysa3652 Canselyaren hastaneden hastaneye çok değişiyo malesef tabi bide hastanenin olanaklarına görede Burdada var 2000 lere fakat ne odaları nede yoğun bakımları yeterli değil
Canselyaren Rumeysa3652 Valla cnm odaları yoğun bakımları mis gibi ve bayada yeterli bnce hastaneden hastaneye kazık durumu var bı normal doğum 4 bin resmen kazık atılmış gibi geliyor bana 🙄 Allah sonumuzu hayrettsin
lunam Selin12- aynı şeyi yaşadım, 1 ay olmadan zam yapmışlar hemen. Eski fiyattan ödeme yaptım ben de.