seherdgr Hanımlar ben hamileliğimin ilk gününden ( 13+5 ) beri sürekli meyve yiyorum ama en çok muz kilolarca hic bıkmadan muz yiyebilirim aranızda benim gibi olan var mı sizce bu durum bebek icin iyi midir ilk gebeliğim tecrübesizim 😊
Imasleeper seherdgr muz bebeğe kilo aldırırmış sütde öyle şu haftalarda bebeğin kilosu değil seninki önemli 😂 bu kadar yeme nefsini körelt yeter bence
babypoemnur seherdgr bende 25. haftadayım benimde çok aşırı canım istiyor yani istemsizce ağzım boş kalmasın diyorum ve sürekli muz yiyorum ben sadece 3 kilo aldım bebek 21. Haftada 498 gramdı iyi mi bu kadar yemek bilmiyorum 🤷♀️
aysnrsvs seherdgr bulantın mi var onu bastırmak için ben de çok yedim evdekiler muz yemeye korkuyurdu😂
seherdgr Misa34 bulantım çok yemek yağlı salçalı şeyler pek yiyemiyorum sürekli meyve muz tüketiyorum 🥺
Mimik Ooo cok dokkat et gercekten de… ilk trimesterda hic kilo almamam lazim… Ve meyveler cogunlukla seker🥲🥲🥲
seherdgr Mimik yok kilo almadım zaten suan 53 kiloyum bulantım çok serum yiyorum bide prilam yiyorum geceleri
Mimik seherdgr e kiz o zaman ne diyorsun kilolarca mizlar yiyesim var… Deli gibi meyve yiyorsun gibi anlasiliyor🤣
hamilelikyolculugum seherdgr ben de sadece muz, elma, salatalık ve yağsız tuzsuz makarna yiyebildim bir süre :)