tazeannecik1 Nurklc38 Ayy canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin nasılsınız iyi misiniz ikinizde 🙈♥️
Nurklc38 Sdmrll Sancım çok vardı canım kendi sancım bayaa maf etti beni 10 cm açılmam oldu hemen normal doğum yaptım kolay geçti şükür :) sancım için de epidural istedim
Deletedmom_7156 Nurklc38 gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🙏
Melistosum Nurklc38 aaa seni hep görüyordum acilman falanda olmuştu sanki öncesinde merak ediyordum sevindimmm hayırlı uğurlu olsun anlattt merak ettim 🌺😊
patilibalik Nurklc38 yaaa nasıl oldu aynıyız seninle takip ediyordum 🎈 nasılsın iyi misin nasıl geçti?
Nurklc38 patilibalik Doğum hikayemi müsait olunca yazıcam canım. Kolay geçti şükürler olsun korktum gibi olmadı :)
Annenaz Nurklc38 Rabbim analı babalı büyütsün rahat bir lohusalık ve annelik nasip etsin inşallah🙏☺️🌸
yigitege_annesi Nurklc38 sessiz sedasiz gidip doğurupta geldi biz beceriksizler hala gün sayıyoz😅😀 allah sağlıklı uuzn ömrüler nasip etsn bebeğine geçmiş olsn hikayeni bekliyorum detaylı