Leylayz Terazi90 bende de panik atak vardı gebelikten önce ondanda olabilir ama gebelik kaynaklı oluyor demek ki
Terazi90 Leylayz ilaç kullanıyormusunuz ben hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım böyle birden başı dönmeleri yaşıyorum ayaklarım boşluğa basıyor gibiyim😞😞
Momydemet Terazi90 24+6 yım. Yarın 25 oluyoruz. Sağ kaburgamda ara ara batma oluyor😪 bide bebeğin hareketlerini genelde sağda hissederdim şimdi gobegimin altında hissediyorum. İnşallah sıkıntı yoktur.
Terazi90 Leylayz ilk bebeğinizmi? Ben anksiyete için sormuştum ilacı? Yada doktorunuza sordunuzmu baş dönmesinş benim tansiyonumda normal çok düşük değil aöa anlamdım🤦🏻♀️
Yamantosunannesi 25+3 üz. Geceleyin mide yanmam çok oluyor ağzıma acı su geliyor yatamıyorum.😔 bi de iki gündür gaz problemim var. Neler oluyor vücuduma bilmem😅
Terazi90 Yamantosunannesi hormonlar değişince olmayan şey kalmıyor vücütta malesef😂allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🤰
Leylayz Terazi90 evet canım ilk gebeliğim, yok henüz doktora sormadım, dün acile gittim tansiyonuma baktırdım normaldi, haftaya kontrolüm var bakalım artık
Zehra9616 Terazi90 suan hersey stabil sukur hic bi sikayetim yok sadece tatli uykular tekrar geldi o zorluyo birazcik 😊