MerveeD Tgclvnt cok normal canım ben o haftalarda geceleri agrı ıle uyanıyordum 15+5oldum suan bıle karnım agrıyor
Tgclvnt MerveeD Artık ağrıdan vajinalim bile sanki ağrıyor gibi his oluyor bıçak saplar gibi bir an olup geçiyor kötü birşey olmasın da ağrısına da razıyım 🙏🏻
MerveeD Polenpolen52 normal magnezyuma baslayın doktorunuza sorup agrılar ıcınde ıyı gelıyor benımde suan kasıklarımda agrı var daha cuma gunu sordum normal dedı
Nessozz Normal kızlar. İlk aylarda çok oluyor. 13+1 im bugün aşırı ağrım oldu rahimde oluşan gelişmelerden dolayı oluyor deniyor. Ani hareketlerden kaçının yine de :)
MerveeD Polenpolen52 soguk lar dan da oluyor canım karnını herzaman sıcak tut benımde bu aralar xok agrımaya basladı egılmıyorum bıle yere bsey düştüğünde filan eşim kızıyor düşün ona ragmen hareket edince agrıyor
Annekuzusu_0 Polenpolen52 bende aynı durumdayım ya bugün feci bel kasık ağrım oldu kalkamadım bile resmen
MerveeD Tgclvnt ben ilk baslarda acil olarak doktoruma gttım cok fazla sancım oldugunu ve her gece agrının benı uyandırgını syledım 7 haftalık Ken bana progestan verdi ve düşük riskin var agrın odan şiddetli dedı ama hc kanamam olmadı 15+5 deyız ve hala progestan kullanıyorum ve halada agrım var suan yattım ve bgun karnım yıne agrıyor artık alıstım kasık agrısına ama bende bazen korkuyorum cuma gunu doktorum magnezyum verdı onuda kullanıyorum ve belimde agrıyor
MerveeD Annekuzusu_0 Allahım yardımcımız olsun anne olmak kolay degıl ama bebegımiz için Deger sag salim saglıklı bir sekilde kucagımıza Allahım da bunlara razıyım
Annekuzusu_0 MerveeD tabiki rabbim sağlıklı sihhatlice kucağıma almayı nasip etsin tek ben bu ağrılara razıyım
Ata1_ MerveeD benim de sağ kasığımda sol kasığımda ara ara batma oluyor korkuyorum düşük tehdidi yaşadım bir hafta önce 15+5 teyim
MerveeD Ata1_ 1 gun var aramızda benımde dusuk tehlikem vardı hatta hala progestan kullanıyorum doktorum devam etmemi soyledı ama korkacak bsey yok magnezyum ıc dedı agrılar ıcın