Kbrayankkk2 Kızlar ne sorucam size sezeryan oldum eylül ayında 2 ay önce,o zamanlar regli oluyordum ondan sonra bitti gecen gün afedersiniz pis kan geldi 2 defa gordum daha da görmedim daha da yok olmuyorum normal mi sezeryanliyim diye mi acaba ?
Semiha_ Kbrayankkk2 Normaldir bence benim arkadaşım normal doğum yapmıştı lohusa kanaması bittikten sonra 8 ay adet görmemişti vücut zamanla toplar kendini düzene oturur elbet
Minosmi Kbrayankkk2 bende 10 ay boyunca olmadım ama yinede korundum ne olur ne olmaz diye sonra sütüm azalınca oldum tesadüf mü bilemem ama emziren anneler bazen olmuyor
Selin12- Kbrayankkk2 canım sezeryan da olsa normal doğum da 6 ay boyunca hiç adet olmayanlar var birde hiç adet olmadan süt koruyor diye hamile kalanlar var sana diyeceğim süt koruyor diye birsey yok
MinnieMouse Kbrayankkk2 ben sezaryen sonrasi 40 gun loşi lekelenmesinden sonra 4 ay adet olmadim. Sonra duzenli adetlerim basladi. 2 seneye kadar olmamasi ve duzensizlik normal canim.
M_kemal Kbrayankkk2 Süt hamile kalmaktan korumaz, böyle düşünülerek yapılan nice kaza kurşunları var 😀
Yseliminannesi Kbrayankkk2 emzirmek tam anlamıyla korumuyor eğer gebelik düşünmüyorsanız başka bir yöntemle korunmalısınız
Selin12- Kbrayankkk2 canin seni korkutmak istemem bende korunurken ikinciye hamile kaldım yine korunurken 3.ye hamileyim sen susun gerisini
Minosmi Kbrayankkk2 o zaman doktora git adet görmediğini söyle ilaç veriyorlar oluyorsun zaten adetliyken takılıyor işte