ZeykemKaya Mjhcrgmc aynen doktorum da böyle dedı onun ıcınde 3-4 gunumuz kaldı sonra yurucem çömelcem evde de cok hareketlıydım ben sanırım ondan oldu acılmam sımdı yatmak cok zor gelıyor
zehracinar Gulyllu İnanırmısınız eşim eve geldi telefonuma baktı kaç adım atmışım diye 8 adım yazıyor du 😂diyo ki sen iki koltuk arasında iki kere gidip gelmişsin çok yormuşsun kendini bu kadar yüklenme kendine diyor 😂
Gulyllu zehracinar ay kocam benim ya nasıl da düşünüyor bizi diye bi sarılsaydın canım 😂😂 Bana doktor 5 haftadır yatıs vermişti bugün artık son günler diye kalktım biraz iş yaptım onda da bu kadar olmuş işte 😂😂
Bizartik5kisiyiz Cuma gunu doğum var, evde ne adım atiyorsam o. Adimsayar falan kullanmiyorum. Zaten hemen nefesim kesiliyor. 38 haftada sezaryen olacagi icin yürümekle pek isim olmuyor 😈😜
Puddingin Mjhcrgmc 35+2 ve 5780 yaklaşık 6km yürüdüm ama artık zorlanıyorum sol tarafta sancı gibi iğne batması hissediyoriu ve belim inanilmaz ağrıyor erken olucak gibi bir his var içimde cünku karnım baya düştü🖐🤪
Puddingin Heda hey maşallah😳 bana kalsa yerimden kalkmazdim herhalde.. yürumenin gercekten etkisi oluyo mu peki???