Tugetpak Mjhcrgmc günde 5 bin kesin atıyorum bugün 13 bin adım attım 39 3 ün squat yapıyorum 50 tane falanda
Ranisim21 Mjhcrgmc 38+1 haftaligim bugün kontrolum vardı yürümüşüm 😅😅 2 cm açılma var doktorum çömelme hareketi yap ve hurma ye dedi
ZeykemKaya Mjhcrgmc normalde 3 km yururdum ama 34 de acılmam oldu yatıyorım sureklı 36 yım bu haftadan sonra rısk kalkarsa yıne yuruyecegım
zehracinar Gulyllu İnanırmısınız eşim eve geldi telefonuma baktı kaç adım atmışım diye 8 adım yazıyor du 😂diyo ki sen iki koltuk arasında iki kere gidip gelmişsin çok yormuşsun kendini bu kadar yüklenme kendine diyor 😂
Matpk 571 adım 😂 36 haftalıgız ama plasenta yaslanması oldugu için doktorum istirahat öneriyor yürüyüs yapamıyorum evin içinde attığım adımlar
Aysenurtsr 37 haftaligim bugun 4102 adim atmisim simdiye kadar, sabah hastaneye giderken yuruyeyim dedim ozellikle esime, yakin eve 15 dk felan. Yari yolda asagiya baskisindan nerdeyse altima kaciracaktim yolda aglicaktim oturup 😂 ilk buldugumuz yere girdim sonra.
KaderGlserinOk 15 gün öncesine kadar günde 10.000 adım atıyordum çok hafif ve enerjik hissediyordum bartolin kisti ameliyatı oldum dikişlerden dolayı yürüyemedim şimdi yürüyünce kasıklarıma ağrı giriyor zorlaya zorlaya yarım saat yürüyorum 😒 35+5 olduk
ZeykemKaya Mjhcrgmc aynen doktorum da böyle dedı onun ıcınde 3-4 gunumuz kaldı sonra yurucem çömelcem evde de cok hareketlıydım ben sanırım ondan oldu acılmam sımdı yatmak cok zor gelıyor