Deletedmom177227 Haftada çıkıntı görünmeyip 16.hafta başında yine cıkıntı yoksa sizce kız ihtimali yüksek midir? Detaylıya kadar emin olamıyorum da :)
Aslylmz Bizimki 17. Haftada çıkıntısı cok netti yani eğer bacak arasına net bakabildiyse doktor cıkcagını sanmıyorum ☺️
Deletedmom177227 Aslylmz google a “hızlıresim” yazınca direkt sayfa cıkıyo oraya resmi yüklüyosunuz sonra kopyalayıp buraya yapıştırıyosunuz😇
Deletedmom177227 Aslylmz aa yok bizde baktığına göre hiç yoktu. Bi de 16.haftaya giriyoruz ama işte emin olamadım yine :) yalnız sizinki maşallah bariz belli 😇 Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tüm hamile anne adayarı ile :)🌸🤲🏻
Aslylmz Evett çok şükür 25+4üz yarın kontrol var meraktayım cokk 🥰 Allah sizinde gönlünüze göre sağlıkla kavuşmayı nasip etsiin inşallah 💕
Deletedmom177227 Vahide13 çıkıntı yoksa erkek deniliyo ama doktorumuz biraz da espriyle saklamadıysa falan deyince detaylıda net belli olur diye umuyorum 😇
Deletedmom177227 Deletedmom177227 yorumu yanlış yazmışım 🤦🏻♀️ Çıkıntı yoksa kız oluyo dicektim 🤦🏻♀️
Deletedmom177227 Nlgn43 şöyle bi açıklama yapayım öncelikle :) bizim ultrason resminde burda herkes hep erkek dedi duruşundan falan ve bugün doktor bize kız dedi 😇 tabii ben detaylı ultrasonu bekliyorum :) o yüzden siz de detaylıya kadar sabredin :)