yigitege_annesi Vajina ağrısı diyim son iki haftadır dinmeyen biir ağrı sabahları yataktan kalkarken acısı çok oluyor gün içinde de hafif ağrısı oluyor 34 haftalığım düşündüğüm tek şey şu doğuma hazırlık mı acaba o ağrı bu yüzden mi
Busra_Yildiz yigitege_annesi yes beybi doğuma hazırlık pelvis kemiği açılmaya başlıyor genişliyor gibi, hatta bunun devamında bıçak saplamışlarda içeride onu döndürüyorlarmış gibi de olabilir söyleyim şimdiden 😂
annesinin_beybisi yigitege_annesi ben hamile değilim bende adete yakınken oluyor senin de muhtelemen doğum yaklaştığı için oluyordur 😃
Gizemmmmira yigitege_annesi Bende 36+1 haftalık hamileyim inanırmısın ağrıdan penguen gibi yürüyorum eşim diyor ki pişik mi oldun 😂düşün yani halimi oturup kalkarken eğilirken falan hele aşırı sancı baskı yapıyor ama dediğin gibi vucüdun doğuma hazırlığı
Busra_Yildiz yigitege_annesi hahaha ya söylüyorum işte bana kimse söylemedi oturdum ağladım ne oluyor diye 😂 cidden bebeğe bişey oluyor sanmıştım o yüzden söyleyim dedim yani sorry canım moral bozmak için demedim 🥲
yigitege_annesi Busra_Yildiz takılıyorum canım💋🌸 hertürlü acıya açığım😅bebek dünyaya getirmek basit mi sanki
yigitege_annesi Busra_Yildiz canm mrb bir gün önce açmiştim bu postu vajina ağrısı diye ve herkws yazmişti vücut muhtemelen doğuma hazırlıyor kendini diye sende yazmiştin bu acı h bişey ileeleyen günlerde sanki bıçak saplamişlarda içerde döndürüyorlar givi bir his oluşacak 😅şu an o hisle başbaşaym sen doktoruna sordun mu bunu ağrısı ne mzn geçti
yigitege_annesi Busra_Yildiz gııı 10 gene iyi benım yarım saat bazen dönmek için herifi ttalı uykusuundan uyandırıyorm😃
patilibalik Busra_Yildiz ya hiç sorma bide burda sola yat yazıyorlar diye içimde rahat etmiyo semazen oluyorum bütün gece 🙄😁
Busra_Yildiz yigitege_annesi basit değilde boğazımıza kadar kol sokacakları kadar da zor olmamalı yaa 😂 seni asla unutmucam süt oğlan 😂
Busra_Yildiz yigitege_annesi bende bazen arkadan itsene beni diyorum yani yalan yok ağır vasıtaya döndük iyice 😂