Funday35 Kızlar merhaba bugün kontrole gittim 13 haftalığım doktor karnımdan ölçtü rahim ağzını 33mm çıktı bu arada serklajlıyım sizce nasıl ? ( Doktorum iyi olduğunu söyledi birde size sorayım dedim )
Gizemmmmira Funday35 Ben gerçekten bu konuyu anlamakta zorluk çekiyorum benide aydınlatırmısınız iç rahim uzunluğu ne demek yani ne oluyor neremiz oluyor ne işe yarıyor gerçekten bilmiyorum çok merak ediyorum anlamıyorum yani banada doktor mesela 36+1 haftalık hamileyim 38mm dedi
Funday35 Gizemmmmira Rahim ağzı doğum zamanı yaklaşınca çatı muanesi yapılıyor ya bebek dogucağına yakın açıklığa bakılıyor yani o oluyor
Funday35 B-Y94 Serklaj rahim ağzına atılan bir dikiş erken doğum riski olanlara veya önlem amaçlı yapılan bir operasyondur.
Funday35 Canselyaren İnsanı üzüyor böyle rakamlar ama iyi düşünmek lazım ki iyi olsun ya ben hep yatıyorum yürümüyorum siz de öyle misiniz benim 2 ci bebeğimde o haftada dikişe rağmen 3 cm açılma vardı sizin iyi bence dikkat edin kendinize
Canselyaren Funday35 Hep iş yapıyorum cnm hep rutin yorgunluk bnim kızım var iki yaşında oda 35 te doğmuştu buda 36 yı bulsa iyi dedi doktor
Funday35 Canselyaren Kızınız olduğu için zaten yatıp dinlenemezsiniz ki inşallah hepimiz vakti zamanı geldiğinde sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız
Funday35 Ceysii01 Sizin düşüncelerinizi duymak daha iyi geldi sağolun ☺️ 2 bebeğimi erken doğumla kaybedince 3 cü hamileliğimde iyice korkuyorum
Ceysii01 Funday35 Allahin izniyle yavrularimizi kucagimiza aliriz inşallah bende cok zor zamanlar yasiorum hiç olumsuzluklar yokmuş gibi düsün diger türlüsü cok zor 🤲🌸