yigitege_annesi ikicocukmeselesi kaç milyon kişi annesinin söyledği eti buzluktan çıkarmadığı için dayak yedi biliyormusun sen 😂nasıl unutursn böyle bieşeyi hoş bende buna laf ediyroum akşam yemek yapmayı unutugum günlerde olmıştu😀
ikicocukmeselesi yigitege_annesi ahh çocuklardan sonra akıl mı kalıyor😂 bende genelikle kahvaltıyı hazırlarım çayı demleyi unuturum😂
ikicocukmeselesi 35lavanta ahahah valla bende yarına öbürgüne diye ekran fotoğraflarını alıyorum bazen 😂
Nonamirce ikicocukmeselesi aynen ya bu gün ağır bişey yapmaya eriniyorum. O yüzden bulamıyorum bir şey 😂
35lavanta Suzanne Ayy bayılırım somona pazar günü bizimde menümüz o daha tebin bir salata yazdım belki görmüşsündür kesinlikle yanına yap çok çok yakışıyor ❤️
Cennett2121 ikicocukmeselesi valla çorba yapçam ezme yaninda yeşiklik koçişimde gelip bi çikköfte yoğuracak bu kadar 😁😁
Limonveannesii ikicocukmeselesi yemek yok ama sütlaç yaptım neden bilmiyorum sanırım sütlaca ekmek bancaz 😂😂😂😂
Sultann1603 Limonveannesii ay bende bazen aklıma hic yemek gelmiyo canm sıkılıyo kalkym önce tatlı yapym😅
Mom_25 ikicocukmeselesi tas kebabı pirinç pilavı ve cacık yapmayı düşünüyorum haa bide dünden zeytinyağlı yeşil fasulyem var