@Hennagranfx bende deli gibi limon yemek istiyorum ama tansiyonum düşük olduğu için kendimi durduruyorum onun yerine limonlu soda mandalina falan yiyorum tansiyonun düşmüyosa yiyebilirsin bebeğe zarar vermez zaten hamileyken yememen gereken seyler belli bosver sen eskileri pek dinleme doktoruna güven insanlar kaç yıl boşuna okumadı sonuçta

Hennagranfx tövbe yarabbi ya afedersiniz ama ne saçma hurafe Allahın izniyle bişey olmaz nasıl erisin bebek salyangoz mu? Takmayın ben midem bulantısı geçsin diye yedim covidken limonlu su içtim gripken içtim 37+6 yım erirse bende erirdi böyle düşünceleri aklınıza getirmeyin

Hennagranfx bende yedim erimedi 24. Haftamdayim kilosu haftasina cok uygun masallah bebegimin😊 hatta limon kanı sulandırdığı için ilk haftalarımda sabah aksam suya sıkıp içerdim bebege giden kilcal damarların kan geçişini kolaylaştırıyormuş kan seyrelince ☺

• [silindi]

Hennagranfx valla hamileliğimin başında tuzlu ve limonlu şeylere aşerdim hep, salataya 3limon sıkıyordum benden başka kimse yiyemiyordu ekşiliğinden😂😂 doktora sorduğumda afiyet olsun dedi sadece 😂😂😂

Hennagranfx 🙄🙄 5 aylık olduk bebem erimedi çok şükür tepiniyor içerde limonla yatıp limonla kalkıyorum 🤦🏻‍♀️ görümcemde çocuğun yüzünü ekşiteceksin sen diyor bana

Hennagranfx Ozaman kayınvalidenize söyleyin eskiler doktor olsun doktprlarda evinde bir güzel yatsın 🤦🏻‍♀️ Tabikide herşeyin fazlası zarar suyun bile.. Ama bebeği eritir ne allah aşkına şekermi kız bu erisin 😂😂😂 portakal mandalin limon karışık sık iç bolcada ye c vitamini çok önemli şuan senin için birde d vitamini takviyesi doktoruna sor onaylarsa hemen başla gelmiş geçmiş olsun tez zamanla kurtul inşallah ❤️

Aylin_16 Ev yapımı turşu doktorlar öneriyor zaten probiyotikmiş direk o bende annem kurmuş sağolsun her akşam yiyorum yemeklerde ❤️

Hennagranfx Canım bence sen kayınvalidene aldırış etme. Benim kayınvalidem de çok bilmiş gibi yok şunu yapma çocukta bu olur bilmem ne bilmem ne bende hiç umursamıyorum doğrusu bişey olmaz anne değince susuyor zaten bişey demiyor. Ama senin dediğin gibi bende internetten araştırdığım zaman özellikle limonlu suyun çok faydalı olduğu yazıyor. Sen bence doktoruna sor onlar daha güzel bilgi verirler sana. Sonuç olarak okumuşlar doktor olmuşlar. Annelerimizin Kaynanalarımızın büyüklerimizin sözlerini dinlersek çocuk falan doğuramayız da bakamayız da 😂😂

Hennagranfx tövbe ya inanma canım sadece aşırısı midene falanda dokunur dikkatli ye

Hennagranfx mide bulantılarınız başladığı zaman mideniz otursun diye zaten yersiniz ama çok aşırı tüketmek iyi değil kanı sulandırır

35lavanta ay sorma annem de mükemmel bir turşu yapmış üç günde bitirdik 5 kiloluk turşuyu 😅 şimdi yana yana turşu istiyorum yine öğlende suyundan içtim 😁 afiyet olsun size evet çok faydalı şifa olsun

MerveNur- masallah masallah 🥰❤️ Çoğuna He deyip geçiyorum ztn cnm oyle şeyler diyor Kİ duyman lazım 😄

Hennagranfx ahshaha Allahtan benimki çekiniyor sen zaten araştırıyosundur sen daha iyi bilirsin diyor😂😂

Hennagranfx 17 haftalık gebeyim oğluşum hep ekşi şeyler istediği için limonu kabuğuyla yemişliğim bile var o kadar çok limon yedim ki bebek erimedi duruyor😅 Bence hurafe inanma canım 😃

Hennagranfx ay gülmekten karnıma agrı girdi o zaman benim bebeğimin erimesi gerekti ben bebepimden birbuçuk ay habersizdim ve ramazandaydık deli gibi ekşi limon suyu limonata acı yedim niye benimki erimedi töbe yarabbim ne uyduracaklarınj şaşırdılar heral