Kızlar ben daha bu cuma kan testimle hamile olduğumu öğrendim çok şükür . Ama ertesi günde covid oldugumu öğrendim son iki haftadır canım da asiri limon istiyordu ztn tuzlayıp tuzlayıp yiyordum birde covid olunca limonlu su da çok içmeye başladım herseye limon koyuyorum günde 1 tane limon kesin tuzlayıp yiyorum. Fakat kaynanam bunu duyunca çok yeme limon bebeği eritir dedi ben netten fln bakıyorum faydalı yazıyor hatta ama kaynanam eskiler bilir doktorlara ne bakıyorsun sen limon yeme eritir bebeği diyor. Allahim korusun da boyle bisey mi var Kİ duydunuz mu sizde ? Çok yemiyorum ztn ama günde 1 tane yada yarımını tuzlayıp yiyorum . Covidden dolayı da herseye limon atip içiyorum bu şekilde oluyor bilenler yardımcı olabilir mi bu konuya :)
Limon bebeği eritirmiş
Hennagranfx bende yiyorum ancak ilk defa sizden duydum kayinvalidenizin dediği hakkında bir bilgim yok ancak kansızlık yaptigini biliyorum
Hennagranfx evet eritir 😂 Allah Allah.. Her şeyin fazlası zarar canım ayarında yedikten sonra bi sorun olmaz inanma böyle şeyleree
Hennagranfx yok artık daha neler 😂 ah zaten eskiler herşeyi biliyor doktorlar boşuna var. Adamlar boşuna okumuş desene 🤣 Çok yeme kanın sulanır dese anlicamda çocuk niye erisin 😊
Hennagranfx kız bebek erir mi? 😁
- Düzenlendi
Hennagranfx tabiki ekşi eritir tuzlu söndürür. Mesela acı yersen cocuk yanar. Dondurma yersen cocuk üşür. Nasıl bilmezsin,😁
- Düzenlendi
Hennagranfx hiç duymamıştım fazla limon kanı sulandırır çok yemek iyi olmaz ama bende ilk oğluma hamileyken mide bulantımı bir tek limon kesiyordu tuz döküp yiyordum. Vallahi çok şükür oğlum erimedi hatta kilosu önden gidiyordu ki iyiki önden gitmiş 37. Haftada doğum yaptım 3120gr 50cm doğdu o haftalarda duyduğum genelde 2700-2800 en fazla
Hennagranfx tövbe tövbe 😂 ben de öğrendiğimde hasta düşmüş hep limonlu su içmiştim şimdi 32 haftalığız hiç de ermedi tepiniyor karnımda çok şükür he de geç bence 😂
Kız evet dün mesela bir tane limonu kestim( gerçi kaynana göre cinsiyetin kız olması lazım ama değil valla erkek) oturdum yedim bugün eriyen bebeğim hareket ediyor Allahtan tövbe tövbe 😂😂😂😂
MrsMavis bende kanı sulandirdigini biliyorum sadece ama ztn fazla da yedigim yok cnm çok istiyor tuz döküp yiyorum ama günde bir tane fln ay surekli söylüyor bugun de beni iyice korkutunca duyan oldu mu boyle birseyi diye bi sormak istedim🤷🏼♀️
Hennagranfx alakasi yok ben oglumda sadece dokuz ay boyunca limon yedim baska hibirsey agzima girmedi yemek dahi yiyrmedim sadece limonla beslendim bide su sapasaglam çok şükür
mavi_kus ay inanmıyorum ztn de geliyor gidiyor yeme diye arıyor bide günlük eritir bak dio bide eskiler bilir deyince aklıma deli sorular geldi 😄😄
Hennagranfx nolur artık doktorlara kulak verin, bilime kulak verin, bilim insanlarına kulak verin.
Ahahahahah😂😂😂😂😂
Aklima ne geldi, benim de tanidigim biri vardi, limonu dogum kontrol olarak kullaniyordi, spermleri eritiyor diye…
Gebe kaldi, halbusi cok guveniyordu limona🤣🤣🤣
Ben liomu sevmem, eksileri hic sevmem…
Ama gebeligimde canim cok cekti özellikle ilk haftlarda😅
Yiklayip kabuguyla dililmeyip yedip…1 ya da 2 tane gunde…
29+4 deyim, grip oldum, dum de 2 limon yedim kucukler diye😅
😅😅 Oğlumda da kızımda da limonu tuzlayıp yiyen ben 😁😁
ArelinAnnesi01 yaa sorma valla geliyor gidiyor birde üşenmeden hergun arayıp yeme eritir dio 😄😄 artık bir degil iki degil bende dedim bilenler vardır duyan olmuş mu boyle ulu kari sözlerini diye mrk ettim inandığımdan degil 😄🤭
patilibalik Allah korusun ya bende diyorum saçma sözlerine başladı yine ama surekli arayıp söyleyince bi sorayım dedim boyle duyan olmus mu daha yeni ya hani dusuge sebep olur diyor tovbe estagfurullah
- Düzenlendi
Hennagranfx ben oğlumda limon aşerdim deli gibi de yedim günde iki üç 😂🤣 erise benimki erirdi heralde gayette 3400 gr doğdu erimese 5000gr doğcaktı demekki 🤣🤣🤣 limona sadece dikkat et tansiyonun düşmesin abartmamak lazım gün aşırı ye bi de çok tuzlama ödem yapabilir canım onun dışında bebeği eritmiyor korkma 🤣 bu kaynanalar ne fena korkutcak bişey buluyor bu arada hamileyim canım çekti limon tuzlayıp yemeye gidiyorum şuan 😂
Denizyildizii kız dalga geçme 😄😄😄 valla inandığımdan degil de surekli arayıp yeme yeme eritir beni dinle dio canım cekiyor bide bi görsen fazlası zarar yemiyorum ztn de düşürür deyince erimekten kastı o hrlde dedim limonda asit çok düşer bebek dio erir dio bende erime sözüne gülüyorum hala tovbe estagfurullah da 🤭😄 düşmesi dogru mu acaba diye mrk ettim
Suzanne onun cinsiyetle hiç alakası yok ya bende ilk oğlumda hep limon ve ekşi şeyler yedim şimdi 12 haftalık hamileyim doktor %90 erkek dedi ama asla ekşi bişey yiyemiyorum görmeye tahammülüö yok balkondaki turşu kavanozlarına sofra bezi örttüm o şekilde yani tiksindim bence vücudun neye ihtiyacı varsa canın onu isityo