zhloyn Arkadaşlar merhaba. İlk hamileliğim olduğu için anlamıyorum. bugün deli gibi belim ağrıyor ve nadirende olsa kasıklarıma sancı vuruyor birde bebişim kasılıyor. Midemde bulanıyor tansiyonum düşüyor bianda sıcak basıyor. Noluyor anlamıyorum. Doğum yaklaşıyor desem Geçen hafta kontrolüm vardı bebişim daha kanala girmemişti bile. Başına böyle bi durum gelen var mı? Bu arada 38+2 yiz.
Bisaniye zhloyn bulantı kusma doğum belirtisi yani ben kustum doğumdan önce. Eğer kasılmalar düzenliyse belki doğumunuz başladı belki de yalancı sancılar :) Allah hayırlısını versin
Babies16 zhloyn dogum sancisi belden baslar.oyuzden dogumun habercisi olabilir.duzenli araliklarla agiriniz olursa veya dogumun habercisi olan nisan yada suyun gelirse netletmis olur durum
Kenanizm18 Mide bulantısı dogum belirtisi die bliyorum. Bide gece hazırlıklı olun belki sancınız artabilir.
Sebnemetin Genelde son haftalarda yalancı doğum sancıları olur. Kasılma araları çok uzun ve düzensizse doğum başlıyor denemez bebek hareketlerinizi iyi takip etmeniz yeterli sizin için rahatlamak içinde ılık duş alıp agır gıda tüketiminden uzak durun
zhloyn Sebnemetin evet evet bebişimin hareketlerini takip ediyorum neyseki hareketli çok şükür ama bugün genelde kasılıp kaldı öle
zhloyn sebos benimde normalde cuma günüydü kontrolüm ama yarına aldım gidicem inşallah bel ağrısı ve kasılmalar acıtıyor canımı😳
Yas35 Ben de 33+5 deyim. Benim de bebeğim kasılıyor.Dün akşam da bu akşam da böyleydi. Karnım şekilden şekile giriyor ve taş gibi. Kasılma dedikleri bu mu acaba?
MehmetEzgiKelek Yas35 30. Haftadayız Dün aynı şeyleri bende yaşadım Allah korusun 😳😳 çok erken dahaaaa