Ceyduygu Bugün 15 gün oldu onsuz gecen günüm kızım canım kızım arkadaşım sırdaşım canım can yoldaşım CANANİM 7 aylık bebeğim ameliyata girdi tam 11 saat ameliyat da kaldı ameliyat sonrası doktor bilgi verdiğinde 2 defa ameliyata aldıklarını ve bir defa anju yaptıklarını söyledi ameliyat larda başarı elde edemediler göğüs kafesi açıktı kızımın ben gittim gördüm 😢 kızıma 4 aylık hamileyken kızımın kalp hastası olduğunu öğrendim almam gerektiğini söylediler bu bebek yaşamaz bebeğim var deme sevinme dedi doktor ben devam etmek istedim doğurdum çok zorlu geçen 7 ay dile kolay gelebilir ama çok çok çok zordu heran elimden gidebilir di o kadar hassas tı 6 ayı devirdik ameliyat için yatış yaptık ameliyata girdi ve daha da çıkamadı ameliyat sonrası 4 gün boyunca yoğunbakım da kaldı gittim gördüm dokundum dualar ettim seslendim yalvardım yalvardım yalvardım…. Tepki yok… Ses yok… Yok yok yok salı gün saat 4 de tlfn geldi hmn in aşağı hastahaneye gidiyoruz diye yarım saatlik yol Asır gibi geldi her yer sessiz soğuk içeriden çıkacak bir doktor bekliyordum ki iki doktor çıktı anlattı anlattı anlattı onu yaptık bunu yaptık şöyle böyle Bi duraksadı KIZINIZI KAYBETTİK dedi doktor……….. Bi şok Bi yıkılma Bi düşünme ne oldugunu anlamadım dışarı çıktım babama sarıldım ağladık ağladık ağladık eve geldim herkes Bi ağlamaklı Bi telaşlı çok tuhaf duygulardı ağlayamadım daha sonra ben onsuz gecen gece soğuk ruhsuz bir geceydi sabah getirdiler kızımı evde yıkadılar ilk defa ölü gördüm ilk defa öptüm dokundum çok korktum çok çok çok korktum buzzz gibiydi onu öptüğüm an saniyelik şok YAŞADIM ama toparlandım kızımı gömdüler izledim ses edemedim yapmayın götürmeyin diyemedim günler çok zor geçiyor hiç geçmiyor gibi ateş var içimde ateş sönmüyor
Ameliyat sonrası kızıma süt ihtiyacı çok olur diye sütümü sağıp biriktiriyorum buradan bir arkadaş anne sütüne ihtiyacımız var diye yazmıştı hiç düşünmeden kızımın sütünü verdim tekrar sağdım kızıma ama nasip olmadı o sütleri hepsini yok ettim onları yok etmek ölümden beter di…
Kızıma dua edin bana dua edin yüreğimde ki ateş sönsün içime ferahlık versin rabbim dayanma gücü versin duaya çok ihtiyacım var