Ferda_33 Bfduam evet pozitif olurdu demekki iğnenin etkisi geçmiş bu saatten sonra çıkan pizitif bebişin habercisi inşALLAH 🤲😊
Bfduam Ferda_33 ins canım ya🤲 üç dört gündür adet öncesi hissederiz ya pelvik hareketleri, rahme baskı, sökülme hissi, geldi gelecek kırmızılar diye öyleyim. Tutsaydü böyle olmazdı di mi?
Ferda_33 Bfduam inan adet belirtisiyle hamilelik belirtisini ayırt edemiyor insan aynı belirtiler oluyor
Bfduam Gulsent 15.güne kadar ne kadar geç çıkmış di mi? 10.gün benimde negatif inş seninki gibi pozitife döner. İnsan negatifi görünce daha hiç pozitife dönmez anıyor di mi?
Gulsent Bfduam evet zaten ihtimal vermedik eşimle adet oldum sandık hatta ağlamıştım baya sonra eşimi tekrar test yapmaya zor ikna etmiştim daha 5 gün önce yaptık çıkmadı işte zorlama demişti ama çıktı çok şükür umarım sende o pozitifi görürsün ve herşeyden önce sağlıklı bir gebelik olur inşallah
Gulsent Bfduam zaten geç döllenme olmuştu benim şimdi bebeğim haftasına göre geriden geliyor adet tarihimi baz almıyorum mesela
Bfduam Gulsent iğneden bi süre sonra çatlama oluyor, o dönemde değil daha sonra oluştu hamilelik sanırım? Ben o çatlama sürecindeki 5 günü değerlendirdim, sonra değerlendirmedim o yüzden geç döllenme olmaz bende
Gulsent Bfduam tam gün görünüyor ama doktorlar hep haftasına göre geri diyo biz iğneyi geç yaptık baya
Gulsent Bfduam doktorun verdiği tarihte yumurtalarımın gelişmesine göre yaptık oda adetime 10 gün kala falan olmuştu