Gamzecem Kızlar çatlatma iğnesi 9. Gunundeyim şuan başlayan sol yumurtalık ağrısı ve sol bel ağrısı başladı uyutmuyor resmen beni 🙁 neden olabilir
Hayallerim95 Gamzecem hem yumurtaların büyüyor hem de çatlama olduğu için oluyo bende de çok olurdu o
Deletedmom_7 Gamzecem aynı durum bende de var. Ben çatlama iğnesi olmadım ama yaptığım test sanırım pozitif yarın da kan vereceğim umarım sizinde ondan öyledir 😊
Deletedmom_7 Gamzecem gerçi bu kadar kısa sürede gebelik olmaz ama çatlama olmuş ondan da olabilir ağrı
Gamzecem Hayallerim95 yumurta takibine gittiğimde gelişen yumurta soldu ve ilk 10 mm 14 mm 16 mm 23mm di ve doktorum çok şaşırdı hızla büyümüş diye ve çatlamak üzere demişti hemen iğne yaptı yani çoktan catlamistir çok bulantım var iğneden öncede bulantım oluyordu gerçi ve yatmadan önce çamaşırima beyaz akıntı gelmişti 🤔
Ferda_33 Gamzecem 22 tam olgun insallah tutar benimde doktorun 22 mm olmuş dediği ay tutmuştu 😊 ve akıntıda çatlama sonucu ortaya çıkan bi durum
Gamzecem Aminella evet dediği günleri uyguladık 21 Kasım’da iğne olmuştum ilk günlerde hep ağrım oluyordu göğüs hassasiyetim vs ama geçmişti şimdi tek taraflı bir ağrı olunca korktum açıkçası
Gamzecem Deletedmom_7 az önce gördüm yorumunuzu çok sevindim 🙏 tebrik ediyorum Allah tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🙏🌺bende 3 gün sonra yapıcam çok merak ediyorum
Gulsent Gamzecem canım bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şimdi 26. Haftamızdayız rabbim bunu sana da yaşatsın sağlıkla inşallah çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu var vücudu hamileymiş gibi hazırlıyor öyle farklı belirtiler verebiliyor şimdi idrar testi bile yapsan pozitif çıkabilir onun için en sağlıklısı bekleyip kanda test yapmak ben iğneden 15 gün sonra kan gördüm adet oldum sandım meğer yerleşme kanıymış 2 gün bekleyip kan testi yapmıştık 40 çıkmıştı
Bfduam Gamzecem iğnenin etkisidir muhtemelen, benimde 10.günüm, senin gibi değil ama farklı belirtiler yaşadım yine aynı sebeple.
Bfduam Ferda_33 daha önce test yapmış mıydın canım? Kıyas bakımından. Ben ilk dün yaptım tek çizgiyi, ilk günler muhtemelen iğnenin etkisi ile pozitiftir.
Ferda_33 Bfduam evet pozitif olurdu demekki iğnenin etkisi geçmiş bu saatten sonra çıkan pizitif bebişin habercisi inşALLAH 🤲😊