• Gebelik
  • Doğum belirtisi arasında neler var ? Buda varmı ?

Kızlar bugun bebeğim daha az hareket etti 36+3 haftalıgız . Ben regli agrısı ceken biri degildim sadece ilk gün bacaklarım böyle çekilir gibi birsey olurdu sonrası normal bendim yanı agrısız . Bugun 3 kez o reglide yasadıgım cekılmeyı yasadım . Sabah uyandıö bebegım karnımda sert duruyordu one dogruydu sanki ve 2 kez büyük tuvalete cıktım sanki ishal olacakmışım gibi bir hissiyatım var şuanda da tam olarak böyle bunu yazarken . Sizce bunlar belirti arasında varmı ?

Zeyzeyu19 bana ne demeli 2 haftadır baş asagı duruyor ama sancı yok 🤷🏻‍♀️
    Arada karın sertleşmesi dikleşmesi ve rahim kasılmaları banada oluyor ufaktan alışman gerek 🌸🌸 Allah Hayrlı doğumlar nasıp etsin

Zuzu04 hareket ediyor hic etmiyor degil ama normalde kıpır kıpırdır sürekli hatta uyumuyormu dıye dusunuyorduk eşimle . Ama bugun daha az normalden .

🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Zeyzeyu19 takip edin eğer haraketlerinde azalma olursa doktora gidin derim. Onun dışındakiler doğuma hazırlık kasılmaları gibi duruyor

Zuzu04 yeri daraldığı için galiba çok etmiyorlar benimki de çok etmiyor artık geceleri ediyor daha çok hickiriyor. 36. Hafta. Doktor hiç etmezse ara dedi. bugün pek etmedi gerçi belki de ben hissetmedim

Zeyzeyu19 benim de 36+2 regl ağrısı oluyor canım duzenli olursa 5 dk da bir artarsa dinlenince geçmezse doğum sancısı oluyormuş
          Bir de su gelirse işte
          Ben de anlamamaktan korkuyorum ilk olunca bilmiyorsun anlarız herhalde 🙄
          Karnım da sertleşiyor bazen o kasılma galiba 🤷🏻‍♀️

Anne8484 benim de bugün çok oldu adet ağrısı saat 5 gibi durdu hemen yemeği falan yaptım iyiydim birkaç saattir ama az önce tekrar basladi😫

Yarın da idare edeyim Perşembe akşamı zaten kontrole gideceğim bakalım nst de ne cikcak🥺 kurtulalim hayırlısıyla