Kızlar bugun bebeğim daha az hareket etti 36+3 haftalıgız . Ben regli agrısı ceken biri degildim sadece ilk gün bacaklarım böyle çekilir gibi birsey olurdu sonrası normal bendim yanı agrısız . Bugun 3 kez o reglide yasadıgım cekılmeyı yasadım . Sabah uyandıö bebegım karnımda sert duruyordu one dogruydu sanki ve 2 kez büyük tuvalete cıktım sanki ishal olacakmışım gibi bir hissiyatım var şuanda da tam olarak böyle bunu yazarken . Sizce bunlar belirti arasında varmı ?
Doğum belirtisi arasında neler var ? Buda varmı ?
Husn-izan amiinn cümlemize 🙏🏻👼🏼🧡
Haraketleri nasıl ?
Zuzu04 hareket ediyor hic etmiyor degil ama normalde kıpır kıpırdır sürekli hatta uyumuyormu dıye dusunuyorduk eşimle . Ama bugun daha az normalden .
🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Zuzu04 yeri daraldığı için galiba çok etmiyorlar benimki de çok etmiyor artık geceleri ediyor daha çok hickiriyor. 36. Hafta. Doktor hiç etmezse ara dedi. bugün pek etmedi gerçi belki de ben hissetmedim
Zeyzeyu19 benim de 36+2 regl ağrısı oluyor canım duzenli olursa 5 dk da bir artarsa dinlenince geçmezse doğum sancısı oluyormuş
Bir de su gelirse işte
Ben de anlamamaktan korkuyorum ilk olunca bilmiyorsun anlarız herhalde 🙄
Karnım da sertleşiyor bazen o kasılma galiba 🤷🏻♀️
Tughanalpinannesii_ benim şiddetli bel ağrısı ve sabahtan beri geçmeyen adet sancısı var bakalım bu geceyi atlatayım yarına ne olaack
Anne8484 benim de bugün çok oldu adet ağrısı saat 5 gibi durdu hemen yemeği falan yaptım iyiydim birkaç saattir ama az önce tekrar basladi😫
Yarın da idare edeyim Perşembe akşamı zaten kontrole gideceğim bakalım nst de ne cikcak🥺 kurtulalim hayırlısıyla
Tughanalpinannesii_ ah ah ne olacak halimiz 😞
Anne8484 sizin kaç gün kaldı görünüyor 36. Hafta mi
Anne8484 bakalım ne zaman gelcekler ben buraya yazarım inşallah doğunca 😀