3265 Bende çok kansızlık var ben kayınvalidem ile oturuyorum o dedi doğuma kadar gitmiyceksin doktor bir ay sonra gel dedi bir şey olmaz değil mi
3265 Eşim uzman 2023 de mesleği bitiyor o yüzden ben korkuyorum yaaa birde ilk eşimde yok hiç bir şey aldırmıyor yok düşer yok tutunamaz
CinyurunAnnesi En son 24 haftalıkken gittim doktora ve o zman 7.8 kilo almıştım şu an 27+6 dayım ve bilmiyorum şu anki durumumu
Hanife_ Dlkakz 32+1 im henüz kilom değişmedi dikkat ediyodum şekerim de çıktı daha çok dikkat ediyorum mecbur ama hiç hamile gibi değilim istediğim şeyi yiyemiyorum insanın hamileliği böyle olur mu
Busra2013 Gulcansckn bı sorum olcktı ben 28+5 haftadsyım 4 haftads bır kontrole gıdıyorum bende ısvıcredeyım ne zaman kontrol gunlerı azalır ?
Gulcansckn Busra2013 burda doğuma son 2-2,5 ay kalla randevular artık 2 hafta bir yapılıyor. Yani benim doğumum 14.04.2022′de ve 1 şubatan itibaren artık 2 hafta da bir kontrole gidicem.
Gulcansckn Busra2013 randevularınızı doğuma kadar yapmadılar mı ? Benim bütün randevularım en baştan yapıldı. Orda farklı mı oluyor ?
Busra2013 Gulcansckn sımdı burda ben ozele gıdıyorum 4 haftada bır oldu sonra 3 haftaya ındırdı daha sonra buyuk hastaneye yonlendırck benı 33.34 haftadsn sonra
3265 Gulcansckn benim kayınvalidem beni doğuma kadar girmek yok diyor halbuki ben kalp atışlarını cinsiyetini çok merak ediyorum 😭😭😭
Gulcansckn Busra2013 ha orda nasıl bilmiyorum 😊 bizim doktorlar hastahane de olmuyor 😅 hastahaneye sadece doğum başladığında gidiyoruz 😁