Sevinc86 bbnngg 2 yasinda bir kizim daha var ve evim merdivenli Yani in cik kizin besinden kos derken fit kaliyorsun 😂😂
EsrArs Burcinirak özellikle bisey yapmadım aslında nasıl olduğunu inan bende bilmiyorum😄😄 pek yiyemiyorum ben aslında yediğim şeyler de hep bebeğime yarıyor doktora gittiğimde hiç bir zaman sağlığı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemedi çok şükür
Madonna Yazdıklarınızı okuyorumda ben 19+ 6 haftadayim ve 8 kilo aldım ilk haftalar çok yiyordum ama bu son 3 haftadır kokular yüzünden yemek yiyemiyorum. Ama iştahım çok açıktı ne bulsam yiyordum bulantim çok olmadı.
Gulcansckn Songulykilicc Organ ultrasonu vardı orda kilo boy söyledi, bundan sonra ki kontrollerde pek söylemiyorlar kilosunu boyunu. Sadece ayrıntılı ultrasonlarda
Ssultannnnn Gulcansckn doktorum bana genelde soyler kilosunu boyunu söylemedigi zaman ben sorarim hemen bakar eger doktorunuz soylemiyorsa ve merak ediyosaniz mutlaka doktorunuza sorun gelisimini sizde takip edin derim cok heycanli oluyo her ay acaba ne kadr oldu kilosu boyu diye merak etmek😍
ftmnr_drgt Dlkakz 28 haftalığiz gelişim 29+1 60 ile kaldım bulantı kusma yaşamadım 6.ayda 62 oldum 7.aydayiz 64 oldum doktor ideal kg dedi bebeğimiz boyu uzun ve kiloyu alan kizimiz🙂 sadece 4 kg aldim
Pnrkrb Dlkakz 31+1 deyim daha 4 kilo aldim sukur. 17 aylik oglum var ve 3 hafta oncesine kadar ise de devam ediyordum. En cok oglusumun pesine kosmaktan kiloyu da almadigimi dusunuyorum
Pnrkrb Dlkakz 31+1 deyim daha 4 kilo aldim sukur. 17 aylik oglum var ve 3 hafta oncesine kadar ise de devam ediyordum. En cok oglusumun pesine kosmaktan kiloyu da almadigimi dusunuyorum