mrscicek Dlkakz 27+5, şuana kadar 6 kilo aldım. 24e kadar 3kilo almıştım. 🙈İştahım açıldı 1 ayda, yerken duramıyorum gibi 😅
hanifeumit Vildan23 maşallah ben 36+3 günlüğüz bebeğim 3200 şu en son 35 haftalıkken bende 32.5 kilo aldım toplam
selin09_9 Dlkakz 50 kiloydum hamile olmadan önce 1 aylıkken ogrendim hamile olduğumu 47 kiloya düşmüştüm o zaman şuan 20 haftaligim aç karnına 50 kg çıkıyorum
9009 Aleeyy ben 4 haftalıkken istemsiz bir şekilde 4 kilo aldım canım daha birşey belli bile değilken düşün 52.50 ydim şuan 12+3 üm 60 ı gördüm, cokta istahim yok hep kabızım. Ve moralim çok bozuluyor.
Aleeyy 9009 yani bende öyle cokta abartılcak kadar degil yani az da yemiyorum cokta yemiyorum karnımda şişkinlik var benimde kabızlıkta degilde düzenli cıkmıyorum wc ye malesef öyle böyle iste bakalım biraz dikkat etmeye çalışıyorum
Burcinirak Hilalllege yaaaaa nasıl verdin nasıl nasıl nasıl 😂😂😂😂 bize de söyle.Diyetistenle mi devam ediyorsun yoksa bende haftaya Bi diyetisyenle online diyete başlayacağım bakalım verecek miyim?Almayayımda vermek sıkıntı değil 🙈🙈🙈
tazeannecik1 Annesininbalii Doktorum açlık ve tokluk saat aralıkları verdi 5 gün boyunca takip ettim şeker ölçüm cihazıyla,sonuçları doktora attım yüklemeye gerek duymadı sonuçlar güzel dedi.. Yükleme yaptırmak istemiyorsanız doktorunuza bir sorun isterseniz
Annesininbalii tazeannecik1 ben yükleme yaptırdım yüksek çıktı şu an cihaz ile takip yapıyorum ama 140dan az da olsa yüksek çıkıyor , sizin sonuclariniz kaç çıkıyordu ortalama , merak ettiğim ve kafama çokça taktiğim için soruyorum
Aneebebek Gzm23 yaa anladım tabi belli bir yere gidince kilo olmuyor hayırlısı valla çocuğumuzun kilosu sağlığı yerinde olsunda düzelir hersey 💐 ona odaklanaljm simdiii
Aneebebek Sdadmrbas Bende oyledini ideal düşünüyorum Her ay bir kilo alsan 9 kilo Normali 3. Aydan sonra kilo alımı hızla iyir ve artıyor Bundan sonra yine her ay bir kilo alsan 6 kilo çok iyi olur :))
Sdadmrbas Aneebebek aynen öyle valla artık fazla olursa da yapacak bir şey yok kontrol etmek biraz zor :)